'Megan Fox Seksiliğimi Tescilledi'

Megan Fox’un “Justin Timberlake’ten daha seksi” sözleri Murat Boz’u motive etmeye yetmiş. Şarkıcı, “İnsan kendini iyi hissediyor. Sevilmek, beğenilmek, seksi bulunmak çok güzel bir şey” diyor.

Kamera karşısında çok rahat ve enerjiksiniz. Normal hayatınızda da böyle biri misiniz?
Kamera karşısında normal hayatımda olduğum gibiyim. Çok fazla kendimi sınırlamıyorum. Ve hiç kasmıyorum. Mümkün mertebe en doğal halimle izleyicinin karşısına çıkıyorum. Duyguyu karşı tarafa geçirebilmek çok önemli.

İkinci kez Yedigün 'ün marka yüzü oldunuz...
2010 senesinde bir çalışmamız daha olmuştu. Şimdi Yedigün Kan Portakalı 'nı tanıtıyoruz.

Reklamlardaki gibi bir kadının peşinden bu kadar koştunuz mu?
Ben alışkınım kovalamaya (gülüyor). Sevdiğiniz şeylerin arkasından koşmak güzeldir. Reklamlarda kan portakalının peşinden koşuyorum ama muhtemelen hayatımda öyle koşturduğum dönemler olmuştur.

Sevgiliniz Eliz Sakuçoğlu 'nun peşinden çok koştunuz mu?
Eliz 'in kalbini de öyle kolay kolay çalmadım. Oldu, güzel oldu. İyi ki de oldu.

Bedelli askerlikten yararlanabilmek için Almanya 'da evlendiğiniz, şimdi de boşanmak istediğiniz haberlerinin asılsız olduğunu söylediniz. Sizce bu haberler neden çıkmış olabilir?
İlişkimiz 2009 'da başladı. O tarihten beri her sene bizi evlendiriyorlar, sonra boşatıyorlar. Eliz 'le haberleri okudukça inanılmaz eğleniyoruz. Biz zaten gönülden evliyiz. Birlikte bir hayatı yaşıyoruz. Bu haberlerin çıkması ve çeşitli nedenlere dayandırılması çok komik. Evlenmedik, boşanmadık. Birliktelik bir imzayla olmaz.

'O Ses Türkiye ' programı size neler kattı?
Tabii ki çok şey kattı. İnsanlar başka bir Murat 'ı gördüler ve sevdiler sağ olsunlar. Kariyerimde çok özel bir yere sahip bu program. Bana kazandırdıklarını bir kenara bırakalım. Ben orada çok mutluydum, çok güzel insanlarla tanıştım. Hakikaten bir ağabey kadar sevdiğim ve daha önce tanımamış olmanın eksikliğini hissettiğim bir Acun Ilıcalı gerçeği var. Gerçekten onu tanımak büyük mutluluk.

Hülya Avşar nasıl biri?
Hülya Avşar denilen insan anlatılmaz yaşanır. Muhteşem bir insan. O kadar eğlenceli, sempatik, içten, dobra ki her şeyiyle çok seviyorum. Eliz de çok seviyor. Birlikte çok güzel zaman geçiriyoruz. Beni tenise başlattı. Her anlamda bana çok faydası dokundu. Keza Mustafa Sandal 'ı tanımak da çok büyük bir tecrübe benim için. Hadise de çok tatlı. Çok güzel bir ekip olduk. Programda nasılsak, ekran arkasında da öyleydik.

Sizi sosyal sorumluluk projelerinde görebilecek miyiz?

Kadına şiddet konusunda bir proje hazırlıyoruz. Engelli vatandaşlarımızla ilgili konularda da çok hassasım. Ama ben yaptıklarımın çok fazla duyulmasını istemiyorum ve bu konularla ilgili konuşmayı sevmiyorum.

Yeni albüm için çalışmalara başladınız mı?
Yeni albüme daha var ama ufak ufak çalışmaya başladık. Bu aralar Ozan 'la (Çolakoğlu) şarkı dinliyoruz. Bu arada altıncı klibimizi 'Soyadımsın ' şarkısına çekeceğiz. Benim albüme aldığım şarkıların hepsi klip çekmeyi hak ediyor. İşime yatırım yapmayı da seviyorum.

Kendinize nasıl bakıyorsunuz?
Spor yapıyorum. Sigara kullanmıyorum.

Boş zamanlarınızı nasıl geçiriyorsunuz?
Evcimen bir insanım. Boş zamanlarımı kedim Paris 'le geçiyorum. Onun dışında sinemaya gitmeyi, DVD izlemeyi, playstation oynamayı çok severim. Kitap okumayı biraz aksattım, tekrar ona başlamam gerekiyor.

Megan Fox sizin için, “Justin Timberlake gibi ama ondan daha seksi” dedi. Siz kendinizi seksi buluyor musunuz?
Bana yakıştırılan sıfatların hiçbirini ben koymadım. Aynaya bakıp “Çok seksiyim” diyen bir adam değilim. Megan Fox, dünyanın kabul ettiği bir kadın. O seksi deyince bir tescil yiyorsun tabii. Bu motivasyon yapmıyor mu? Yapıyor. İnsan kendini iyi hissediyor. Sevilmek, beğenilmek, seksi bulunmak güzel bir şey.

Eksik bulduğunuz yanlarınız var mı?

“Yok” diyen yalan söyler bence! Yoksa “Mükemmel bir adamım” derdim. Herkes gibi sıkıntılı bir insanım.