Demet Akalın Mayo Kraliçesi Oluyor

Demet seçti, sunset üretti.. demet’in iç çamaşırları ve mayolarına “d&o” (demet-okan) harfleri el yapımı özel olarak işlendi..

2012 mayo koleksiyonunun yüzü olarak ünlü pop şarkıcı Demet Akalın 'ı seçen sunset mayo, Demet Akalın'a özel bir düğün hediyesi verdi. öncelikle akalın'ın gelinliği için el yapımı sunset lıngerıe gelinlik bustiyeri hazırlayan sunset yetkilileri, balayı içinde demet akalın 'ın hayalindeki tasarımları el yapımı olarak hazırlayıp, üstüne çiftin baş harflerinin işlendiği özel bir koleksiyon hediye etti.

Geçtiğimiz hafta Okan Kurt ile üçüncü kez nikah masasına oturan Demet Akalın'a Sunset mayo ile yaptığı reklam anlaşması uğurlu geldi. Güzel sanatçı hem özel hayatında hem de iş hayatında arka arkaya başarılara imza atarken Sunset Mayo da Demet Akalın'a sürprizler yapmaya devam ediyor. Demet Akalın'ın gelinliği için Sunset Lingerie koleksiyonundan el yapımı özel gelinlik bustiyeri hazırlayan Sunset yetkilileri Demet 'e düğün hediyesi olarak da hayalindeki iç çamaşırı ve mayoları anlattırdı ve bunları kısa sürede büyük kısmı el işlemesi olmak üzere yaparak güzel sanatçıya sürpriz yaptı.

Cornelia Diamond Otelde yapılan ve üç gün süren çekimlerde olağanüstü performans sergileyen Demet Akalın, muhteşem fiziği ile herkesin hayranlığını kazanırken, “Bir yandan Okan bir yandan da Sunset, son zamanlarda beni o kadar çok şımartıyorlar ki, bu mutluluktan korkuyorum.” dedi. Uzun bir aradan sonra ilk kez Sunset Mayo için objektiflerin karşısına geçen Demet Akalın; ”İyi ki de Sunset 'e evet dedim. Hayalimdeki gibi bir reklam çekimi oldu” dedi.

BU YAZ İÇİN ŞİMDİDEN 90 TANE BİKİNİM, 15 TANE MAYOM OLDU..

Demet Akalın, Sunset Mayo koleksiyonundan da kendisi için beğendiği bikini, mayo ve mayokini modellerini ayırdı. Yaz boyunca bu seçtiği mayo mayokini ve bikinileri giymeyi planlayan Demet Akalın; “Sunset mayo ile inanılmaz bir iş çıkardık. Çok iyi bir elektrik yakaladığımızı düşünüyorum. Onlar da sağolsunlar bir dediğimi iki etmiyorlar. Hayalimdeki mayo ve iç çamaşırı modellerini anlatmıştım. Bunları el yapımı hazırlatıp düğüne yetiştirmişler. Çok mutlu oldum.” dedi.