Büyüksaraç'ın Mehmet Gören Aşkı

Yeşilçamın usta yönetmeni Şerif Gören tarafından tiyatro oyunu esnasında keşfedilen güzel gözlü 18 yaşındaki Maral Büyüksaraç yeni bir aşka yelken açtı.

Maral Büyüksaraç'ı bu sabah sevgilisi Mehmet Gören'le havalimanında birlikte objektiflerimize poz vermeyen ikili ilişkilerini bir sır gibi saklıyor. Muğla Datçalı olan Maral Büyüksaraç'ın Mehmet Gören'le olan tanışma hikayesi eskiye dayanıyormuş.

Yazlıkları yan yana olan çift bir süre ilişkilerine Maral Büyüksaraç'ın Newyork'taki oyunculuk eğitiminden ötürü ara vermişler, Büyüksaraç'ın Türkiyede yer aldığı bir oyuna Yusuf Kurçenli ve Şerif Gören'de izlemeye geliyor ve Gören sahnede izlediği Maral'a filmden Güllü rolünü teklif ediyor. Büyüksaraç Newyork'a dönme kararıyla teklifi geri çeviriyor. Mehmet Gören'in Maral ile konuşmasıyla ikna olan Büyüksaraç Newyork'taki oyunculuk eğitimini donduruyor ve Ayvalıkta çekilen filme dahil oluyor,sette yeniden alevlenen aşkla Mehmet Gören Ayvalıkta Maral'a bir yazlık hediye ediyor,bu aşk çok konuşulur.