Bu Kez Konuğu Saba Tümer'i Sıkıştırdı

Saba Tümer'in konuğu olan şarkıcı Hakan Altun, Tümer'i öyle bir sıkıştırdı ki...

Saba Tümer'in konuğu olan şarkıcı Hakan Altun, Tümer'i öyle bir sıkıştırdı ki... Tümer'de çok özel açıklamalar geldi.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programına konuk olan aşk şarkılarının sevilen ismi Hakan Altun, aşk hayatını ve yaptığı şarkıların nasıl ortaya çıktığını anlattı.

Tümer'in 'Eski sevgilinle bir yerde karşılaştın mı? ' sorusu üzerine Hakan Altun, 'İstanbul'da bir kulüpte şarkı söylüyordum. Üniversiteden arkadaşlarım sürpriz yapıp gelmişler. Aralarında eski kız arkadaşım da vardı. Çok enteresan bir duygu bu ' dedi.

Bunun üzerine Tümer, 'Ne hissettin görünce? Bu ne hale gelmiş mi dedin yoksa ne hoş olmuş mu dedin? ' diye sordu.

Hakan Altun da, 'Değişmiş geldi bana. Bir de evlendiğini, çocuğu olduğunu biliyorsunuz gözlerine bakamıyorsunuz ' yanıtını verdi.

Saba Tümer ise, 'Ben de gördüm birkaç ay önce ilk aşkımı. Biz arkadaşız gerçi ama iki senedir görmüyordum. Ay sen benim ki bir yaşlan, bir yaşlan. Şişmanlamış, karşıdan baktı baktım adamın yaşam enerjisi gitmiş, çok üzüldüm ' diyerek anısını paylaştı.

Buna karşılık, 'Sen eski sevgilinle sonra arkadaş olabiliyor musun? ' sorusunu yönelten Altun'a Tümer, 'Oluyorum ' yanıtını verdi.

'BİR KİŞİYE KARŞI İÇİMDE HALA BİRŞEYLER KALDI '


'Peki bir kulüpte oturuyorsunuz, kırmızı bir mum yanarken hayatınızın en güzel gecesini yaşamışsınız mesela. Ondan sonra arkadaş olarak bakabiliyor musun? ' diye soran Hakan Altun, 'Beni programa çağırdığın için çok teşekkür ediyorum. Hep sen mi sıkıştıracaksın ' şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Saba Tümer içindekileri şöyle döktü:

'İlişki bir şekilde bittiyse, arkadaşlığa dönüşmüşse gerçekten bir şey hissetmiyorsun, siliyorsun. Birşey kalmamış artık, yıpratmışsın, anılar ,her şey bitmiş yani. Fakat bir yarım kalmışlık varsa arkadaşı oynadığın durumlarda olabiliyor. Benim bir kişiyle öyle bir şeyim var, onunla da pek istemiyoruz karşılaşmak. Bir selamlaşıyoruz, nasılsın iyi misin diyoruz, yalandan sarılıyoruz, sonra kaçıyoruz. O kaldı mesela. '

Eski sevgilisiyle arkadaş kalamadığını söyleyen Hakan Altun da, 'Anılar beni çok yaşatıyor. Eskiler aklıma gelir bazen ' dedi. BEYAZ GAZETE