"Alişan'la Yaşadığım İlişki En Büyük Hatamdı"

Ünlü şarkıcı Alişan'ın canlı yayında "sevgilim" diye tanıştırdığı eski sevgilisi Seda Önder, "Hayatımın en büyük hatalarından biri bu ilişkiydi" dedi.

Ünlü şarkıcı Alişan'ın canlı yayında 'sevgilim ' diye tanıştırdığı eski sevgilisi Seda Önder, 'Hayatımın en büyük hatalarından biri bu ilişkiydi. Alişan'a hakkımı helal etmiyorum ' dedi.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Alişan'ın eski sevgilisi şarkıcı Seda Önder, Alişan ile iişkisinin nasıl başladığını ve nasıl bittiğini anlattı.

'Alişan dikkatimi çeken biri değildi, benim kendisine bir hayranlığım yoktu, hoşlandığım birisi değildi ' diyen Önder ortak arkadaşlar aracılığıyla bir araya geldik. Kendisi bana mesaj atmıştı ertesi gün. Kahve içelim gibi başladı. Aslında biz ilk oturup konuştuğumuzda olmamıştı. Görüştüğümüzde fotoğraflarımız çekildi. Bir gün sonra alakasız bir şeyden tartışma yaşadık, bizim ilişkimiz olmaz dedik. Üç ay sonra bir fasıl ortamında karşılaştık, sonra başladık. Üç ay beraber olduk. Daha fazla bir şey konuşmak istemiyorum bu konuda şu anki ilişkime saygısızlık olur ' ifadelerini kullandı.

'İLİŞKİMİZ BİR MAÇ YÜZÜNDEN BİTTİ '

Alişan'ın ailesinin istemediğini hiçbir zaman kendisine yansıtmadığını belirten Seda Önder, 'Ortak arkadaşımız Ayşe 'den bir şeyler duydum, kuzenlerinin bir şeylerle uğraştığını duydum. Ama bizim ilişkimiz bu yüzden bitmedi. Bir maç yüzünden bitti. Büyük ihtimalle benim istemediğim bir şey yaptı, zaten ailem de istemiyor diye düşündü. Önce maça gitmeme izin verdi sonra maça 1 saat kala 'gitme, seni herkes tanıyor artık' dedi. Maç bittikten sonra yarım saat daha kaldım. 'Niye hala stattasın' dedi. 'Çünkü kalabalığın bitmesini bekliyorum' dedim. Bu yüzden benimle iki gün konuşmadı ama mesajlar atıyor 'hala kızgınım sana' diye. Yılbaşı arifesinde alışveriş yaparken gördüm ben mesaj attım, yine sinirinin geçmediğini söyledi ' açıklamalarında bulundu.

'Alişan benim daha önceki ilişkilerimi biliyordu ' diye konuşan Önder, 'Evli bir futbolcuyla yaşadığım yanlış ilişkimi baştan anlattım ' dedi.

Seda Önder, Alişan 'dan Servet Çetin yüzünden ayrıldığı iddialarını da yalanlarak, 'Biz servet 'le Alişan 'la ayrıldıktan sonra tanıştık ' ifadesini kullandı.

'ALİŞAN'A HAKKIMI HELAL ETMİYORUM '


Seda Önder, Alişan'la yaşadığı ilişkinin hayatımının en büyük hatalarından biri olduğunu söyleyerek, 'Çünkü ben normal bir insandım. Sabah kahvaltı yapan, gündüzleri gezen, akşam evine gelip uyuyan bir kızken bu duruma girmek beni çok üzdü ' şeklinde konuştu.

Alişan'dan ayrıldıktan sonra yaşadığı sıkıntıları da anlatan Önder, 'Alişan'a hakkımı helal etmiyorum. Beni aileme karşı zor durumda bıraktılar ' dedi. BEYAZ GAZETE