Şahin Özer Demet Akalın'a Patladı

Müzik yapımcısı Şahin Özer, Kıbrıs konseri olaylı geçen Demet Akalın'ı sert bir dille eleştirdi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçen yıl Antalya'da verdiği bir konserde kendisini izleyenlere sarf ettiği 'Dağdan mı indiniz, Diyarbakır'dan mı geldiniz? Niye oynamıyorsunuz ' şeklindeki sözleri nedeniyle Kıbrıs 'ta zor dakikalar yaşadı. KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da bulunan Yakın Doğu Üniversitesi'nde yapılan bahar şenliklerine katılan Demet Akalın, sarf ettiği bu sözler nedeniyle Diyarbakır kökenli bir grup tarafından protesto edilerek pet şişe yağmuruna tutuldu.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Manşet programının bugünkü konuğu müzik yapımcısı Şahin Özer ise Demet Akalın 'ın Kıbrıs 'taki konserinde çıkan olayları değerlendirerek ünlü şarkıcıyı sert bir dille eleştirdi. Ünlü şarkıcının bu sözleri nereye gideceğini bilmeden söylediğini kaydeden Özer, 'Ben Malatyalıyım. Ben ülkemle Anadolu insanıyla gurur duyuyorum. Bence bu, bir gafın nereye gideceğini bilmede söylenen bir ifade şekli ' dedi. 'Benim her tarafın dağ, benim her tarafım Diyarbakır. ' diyerek ünlü şarkıcıyı eleştiren Özer, '2-3 sene önce söylediğiniz bir söz 50 sene sonra da karşınıza çıkabilir. Herkesin dikkatli olması gerek. ' diye ekledi.

Yaşanan protesto ardından müzisyen olan bir kişinin gazetecilere olan saldırısını da kınayan Özer, yaşananların daha da büyüyebileceğine dikkat çekti. Müzisyen olan kişinin farkına varmadan Demet Akalın 'a kötülük yaptığını kaydeden Özer, 'Bilmeden Demet Akalın 'a yüzlerce binlerce düşman oluşmasına neden oldu. O kameramana değil pet şişeyi atan Diyarbakırlılara vurdu. Allah ıslah etsin demek dışında yapacağımız bir şey yok ' diye ekledi. Demet Akalın 'ın yeni bir kamera alarak kameramandan özür dilemesi gerektiğini de söyleyen Özer, 'Demet Akalın 'ın gidip o çocuğun elini öpmesi, ondan özür dilemesi gerek ' diye devam etti.