Omuz Omuza Çarpıştık Ve Kahvaltıda Birbirimize Girdik

Habertürk ekranlarında 2010 yılında Hadise'nin temsil ettiği Eurovision yarışmasında birinci olan Norveç ekibiyle yaşadığı kavgayı anlatan Akçıl "Birinci olacakları haberi önceden gelmişti. 3 gün önceden şampanya patlattılar." dedi.

Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Alt-Üst Muhabbetler'e ' konuk olan ünlü müzisyen ve besteci Sinan Akçıl, canlı yayında Esin Övet ve Serdat Turgut'un sorularını yanıtladı.

Eurovision'da birinciliği kazanan İsveç temsilcisi Loreen'i Hande Yener'in Avrupalı versiyonuna benzeten Sinan Akçıl 'Avrupa yeni bir solist kazanabilir ' dedi. TRT'den Hande Yener'e Eurovision'a gideceğine dair haberler geldiğini söyleyen Akçıl 'Son anda alabonomo olduk. ' diye konuştu.

Can Bonomo'nun ilk beşe girmesi gerektiğini ifade eden Akçıl, 2010 yılındaki Eurovision yarışmasında Norveç ekibiyle yaşadığı kavgayı da canlı yayında anlattı. 'Norveçli kemancıyla atıştık ' diyen Akçıl o anları şöyle anlattı:

KAHVALTIDA BİRBİRİMİZE GİRDİK

'Kahvaltıda birbirimize giriyorduk. Çocuk biraz burnu büyük ve böbürlenmiş gibi geziyordu. Kahvaltı salonunda omuz omuza çarpıştık ve birbirimize giriyorduk ancak ayırdılar. Masalarında Norveç bayrakları vardı ve kahkahalar yükseliyordu. Bende biraz rahatsız oldum. Sırf o yüzden birinciliği almak istiyorum. Biz birinciyiz havalarında dolaşıyorlardı. Yarışmadan 3 gün önce şampanya patlattılar. '

BEYAZ GAZETE