Patrizio Buanne, Şafak Pavey İle Aynı Sahnede

Daha önce pek çok kez Türkiye’de konser veren ve büyük müzisyenlerle aynı sahneyi paylaşan Romantizmin İtalyan sesi, Patrizio Buanne 3 Haziran’da Turkcell Kuruçeşme Arena’da olacak.

İtalyan sanatçının güçlü yorumuna eşlik edecek olan Behzat Gerçeker şefliğindeki Enbe Orkestrası, Şafak Pavey Aktif Gençlik Konseri kapsamında Turkcell Kuruçeşme Arena 'da unutulmaz bir konsere imza atacak.

Geliri sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak olan gecede, yurtdışından bir çok önemli müzisyeni bünyesinde bulunduran, geniş repertuarıyla dinleyicilerini benzersiz bir müzik yolculuğuna çıkartan Enbe Orkestrası, Patrizio Buanne ile birlikte Boğaz 'ın ışıkları altında sahnede olacak.

PATRIZIO BUANNE ŞAFAK PAVEY 'in KONUĞU

Şafak Pavey 'in daveti üzerine Turkcell Kuruçeşme Arena 'da konser verecek olan Patrizio Buanne, geliri sosyal sorumluluk projesine aktarılacak olan konserde hem gözlere hem kulaklara hitap edecek.

“Americano”, “Fly me to the moon”, “Mambo Italiano”, “Bella Bella Signorina”, “Rock and Roll Medley” gibi şarkıların yanı sıra “Neredesin Sen” isimli parçayı Türkçe okuyacak olan Patrizio Buanne 'ye, Behzat Gerçeker şefliğindeki Enbe Orkestrası 'da piyano, gitar, bateri, keyboard, trompet, trombon, saksafon ve perküsyonuyla eşlik ederken, evrensel tınılar Boğaz 'dan duyulacak.