Nilay Dorsa: Benden Korkuyorlar

Magazin dünyasının ünlü ismi Nilay Dorsa, dobra olmasından dolayı bazı program yapımcılarının kendisinden korktuğunu söyledi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Özlem 'in Günlüğü programının bugünkü konukları Nilay Dorsa ve Ahmet Özkan oldu. Geçmişte katıldığı programlardaki sivri çıkışlarıyla dikkat çeken Dorsa, bu özelliği ile program sunucusu Özlem Yıldız 'ı korkuttu.

Şimdiye kadar mankenlikten şarkıcılığa, deejaylikten sunuculuğa kadar birçok iş yaptığını belirten Nilay Dorsa, 'Belli bir tarza da belli bir kalıba sıkıştırılmak istemiyorum ' dedi. Giyim tarzı ve söylemleriyle yaşam tarzını ifade ettiğini kaydeden Dorsa, programa çağrıldığı zaman yapımcıların kendisinden korktuğunu ifade etti. Sevri ve sert çıkışlı bir imajının olduğunu belirten Dorsa, onur zedeleyici açıklamalarda ise bulunmadığını kaydetti. 'Kimseye iftira atmıyorum ' diyen Dorsa, 'Ben hakkını savunan gerçekleri dile getiren bir kişiliğim. Polyannacılık oynayamıyorum. ' diye ekledi.

Bazı programcıların kendisini konuk almakta çekindiğini yineleyen Dorsa, dobra olduğundan dolayı böyle olduğunu belirterek 'Canlı yayında ne olabilir ki? ' diye sorarak Özlem Yıldız'ı korkuttu.