Mil'li Derin

Derin hem uçtu, hem harcadı hem de kazandı... 'Shop&Miles' kredi kartıyla 2 milyon TL'lik alışveriş yapan sosyetik, kazandığı mil puanla rekor kırdı

Sosyetenin gözde bekarlarından Derin Mermerci, 'mil ' milyoneri oldu! THY'nin özel yolcu programı olan Miles&Smiles programına dahil olan Mermerci, bu programına üye olan herkes gibi, THY'nin kredi kartı Shop&Miles'ı kullanarak mil kazanma şansını elde etti. Böylece milyonlarla oynayan sosyetik güzel, mil milyoneri olup çıktı!

5 MİLYON 793 BİN PUAN...
Bir çantaya 80 bin dolar veren sosyetik güzel, yaptığı dudak uçuklatan alışverişlerin ve first-class uçuşların karşılığını fazlasıyla aldı. Fransa'da kaçak olarak yaşayan Cem Uzan'dan ayrılmadan önce 15 günde bir Paris'e uçan ve sık sık ablası Yosun'u görmek için New York'a giden Derin Mermerci, first-class uçuşlar sayesinde rekor kırdı.

120 KERE BEDAVA UÇUŞ
Cemiyet hayatının en şık kadını, 2 yılda hem uçuşlardan hem de kredi kartıyla yaptığı alışverişler sayesinde 5 milyon 793 bin 38 mil biriktirdi. Mermerci'nin bu rakama ulaşmak için 2 yılda kredi kartıyla 2 buçuk milyon TL'lik alışveriş yaptığı belirlendi. Sosyetik güzel, biriktirdiği milleri sayesinde ABD'ye 120 kez bedava gidip gelebilecek. Bu arada THY ile İstanbul-New York'a tek gidişte elde edilen mil sayısı 10 bin 38 iken, İstanbul- Paris uçuşundan ise 2 bin 794 mil puan kazanıldığı öğrenildi.

MİLES&SMİLES
THY'nin özel yolcu programı olan Miles&Smiles, kullanıcıya önemli fırsatlar sunuyor. Üyeler, Shop&Miles kredi kartı ile yaptıkları harcamalar karşılığında mil puan kazanıyor. Böylece müşteriler, kazandıkları mil puanları kadar ücretsiz uçak bileti temin edebiliyor.

* Derin Mermerci'nin Shop&Miles kredi kartını kullanmaya başladığı günden beri toplam 15 milyon mil puan kazandığı iddia edildi.

* Sosyetik güzel, geçtiğimiz günlerde 80 bin dolara aldığı 'Hermes Himalayan ' marka çantasıyla gündeme gelmişti.