Şarkıcı Ekin'e Üçlü Sıkıştırma

Kadın erkek ilişkilerinin ve dengesinin konuşulduğu programda 3 bayanın ortasında kalan şarkıcı Ekin zor anlar yaşadı.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan ve Ayşe Aral 'ın sunumuyla ekrana gelen Beyaz Manşet programının bugünkü konukları Elif Güvendik, Nazan Yeşiltan ve Ekin oldu. Kadın erkek ilişkilerinin tartışıldığı programda samimi bir sohbet gerçekleşti.

Nazan Yeşiltan 'a soru sormak için 'Tabi ki bayanlara öncelik tanıyorum ' diyerek şarkıcı Ekin 'e yönelik bir ifade kullanan Ayşe Aral, 'Biz erkeklere çok mu yükleniyoruz? ' diye sordu. Ayşe Aral 'ın bu sorusu üzerine kadınlara sonsuz saygı duyduğunu ifade eden Ekin, 'Kadınlar her zaman bir anaçtır. Kadınlara saygımız sonsuz ama kadınlar erkekleri bu kadar ezmemeli ' dedi. Bu cümlesiyle tartışmanın fitilini ateşleyen Ekin, Ayşe Aral ve diğer kadın konukların esprili eleştirilerine maruz kaldı. Ekin 'in bu sözleri üzerine 'Bu gün ezilen erkekler adına Ekin bizlerle birlikte ' diyen Elif Güvendik ise stüdyoda kahkahalara neden oldu.

Tüm yükün erkeklerin sırtında olduğunu ifade eden Ekin, 'Çalışma onlarda, para kazanma onlarda ' diye ekledi. Ekin 'in bu çıkışı karşısında araya giren Elif Güvendik ise 'Kadın hem çalışıyor, hem çocuğuna ve kocasına bakıyor hem de kariyer yapıyor ' dedi. Elif Güvendik 'in bu sözleri üzerine kadının erkeklerden daha güçlü olduğunu kaydeden Ekin, kadın yapısının inanılmaz bir güce sahip olduğunu belirtti. Gelen eleştirileri gülerek karşılayan ve kadınların bütünleyici özelliklerinin olduğunu da söyleyen Ekin, tüm bunlar karşısında erkeklerin geri plana atılmaması gerektiğini de söyledi.