Miss Apollon Güzellik Yarışması Sonuçlandı

Tanrıça Apollon’un anısını yaşatmak maksadıyla bu yıl 4. sü düzenlenen Mıss Apollon Uluslararası Güzellik yarışmasının kraliçesi belirlendi.

Didim Venosa Beach Resort &Spa Otelde düzenlenen yarışmada 4 numaralı Rus Güzel Matcegora Lılıya birinci oldu.

19 Mayıs Cumartesi akşamı yapılan güzellik yarışmasına yaşları 16 ila 24 arasında değişen çeşitli ülkelerden 17 güzel katıldı. Ulusal ve yerel basının büyük ilgi gösterdiği yarışmada Tevfik Bağcı (Venosa Yönetim Kurulu Başkanı), Vladimir İlyn (Organizatör), Hüseyin Acarlıoğlu (Mondial Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı), Cüneyt Polat (Program Yapımcısı), Mehmet Alp Elmalı (Show Tv Sorumlu Müdürü), Ali Çakır (Play Tv Yönetim Kurulu Başkanı), Günay Altan (Günay Casting Genel Müdürü), Ufuk Yöre ( Avukat), Bülent İlkbahar (Kuşadası Türsab Başkanı), Levent Köylü (İç Mimar) Ve Deniz Atalay (Didim Turizm Derneği Başkanı) jüri üyesi olarak görev aldılar.

Sunumunu Gökhan Yalçın 'ın yaptığı gecede, Apollon güzelleri önce sahnede seksi kıyafetleriyle dans şov yaptı daha sonra jüri üyelerine tanıtıldı.

Ardından ulusal ve gece kıyafetleriyle sahne alan güzeller, jüri üyelerinin ve izleyicilerin önünde boy gösterdiler. Gecenin sürprizi ise güzellerin sahneye onuncu yıl marşı eşliğinde askeri kıyafetlerle çıkması oldu. Her güzelin temsil ettiği ülkeye ait bayraklar ve giydikleri askeri kıyafetler izleyenleri büyüledi. Güzeller bu sürpriz gösterinin ardından asker selamı vererek final için podyumdan ayrıldılar.

Final öncesinde ise erkek ve bayanlardan oluşan mezdeke dansöz gösterisi ile Hip-Pap gösteri yapıldı.

Final için numaralı bikinileriyle podyuma gelen güzeller arasından 4 numaralı Rus Güzel Matcegora Lılıya Jüri tarafından 1. ilan edildi. 2.liği ise 3 numaralı Rus Güzel Ilyına Yulıya kazanırken, 16 numaralı Rus güzel Patskova Darya üçüncü, 13 numaralı Vınogradova Yekaterina dördüncü ve Rusya 'dan 1 numaralı Krasnova Kıra beşinci güzel seçildi. Gürcistan 'dan katılan 14 numaralaı Petrosyan Larısa Miss Venosa Güzeli seçildi.

2012 Miss Apollon güzeli olan Rus Güzel Matcegora Lılıya 'ya Kraliçe tacı, Show Tv Sorumlu Müdürü Mehmet Alp Elmalı tarafından takılırken, dereceye giren diğer güzellerin tacı ise jüri üyeleri tarafından takıldı.

Yarışma PBY Tv tarafından naklen yayınlanırken, uydu üzerinden yayın yapan 24 Tv ekranından da izlendi.

Yarışmayı Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve eşi, Didim Garnizon Komutanı M. Alper Köseoğlu ve eşi, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Servet Kılıç ve eşi ile davetliler ve otel müşterileri izledi.