Kıvanç Tatlıtuğ Kariyerimi Engelledi

Bulgaristan'da düzenlenen 2012 Best Model yarışmasında Türkiye'yi temsil edip ikinci olan İbrahim Gayberi, Kıvanç Tatlıtuğ ve eski Best Modelleri kızdıracak açıklamalar yaptı.

Tatlıtuğ'un Erkan Özerman'a büyük bir vefasızlık örneği gösterdiğini söyleyen ve onun ajansla anlaşmasına aykırı davranması nedeniyle Fransa'da hiçbir Türk modelin kabul görmediğini iddia eden Gayberi, 'Bütün Best Modeller'e yazık olsun' dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ Kariyerimi Engelledi

İşte Gayberi'nin O Açıklamaları;

'Başarılı mankenlerden kastı herhalde benim. Çünkü bu zamana kadar Avrupa'ya kendini kabul ettirmiş hiçbir Türk mankenimiz yoktu. Aralık ayında Almanya'nın en büyük model ajanslarından biri Enzio-m Models ile sözleşme imzaladım. Berlin Fashion Week'te podyuma çıkan tek kişiyim. Üç yıldır da Belçika'daki Diff- ferrand markasının da yüzüyüm. Ancak bu zamana kadar hayalim olan modanın kalbi Paris'e kendimi kabul ettiremedim. Bunun sebebi de Kıvanç Tatlıtuğ.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Fransa'nın en büyük ajanslarından biri olan Success Ajans'la olan sözleşmesinin şartlarına uymadığından ve hatta ajansına karşı tutarsız davranışlarından ötürü Türk modelleri Fransa'daki hiçbir ajans kabul etmiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Kariyerimi Engelledi

Şu an kimseyi zedelemek istemiyorum, ancak olayın ucu Paris meselesi yüzünden bana da zarar verdiği için şunu söyleyebilirim: Bir adamı sıfırken Paris'e götürüp, oranın en büyük ajansına kendi forsunu kullanarak kabul ettirip Olivier Schwartz gibi dünya markası fotoğrafçılarla portfolyosunu oluşturup modellik yaptıran, bu mesleğe hazır hale getiren bir adamın emeklerini bir köşeye atıp görmemezlikten gelmek büyük ayıptır. '