'Tek Aşkım Nihat'

Fotoğrafçı Nihat Odabaşı’nın 44’üncü yaş günü partisi, ünlü akınına uğradı.

Deniz Seki, partiye katılan isimler arasındaydı. Sevgilisi Ali Turan'la ilgili soruları, “Benim tek aşkım Nihat Odabaşı” deyip geçiştiren Seki'nin imdadına Ziynet Sali yetişti. Sali'nin söylediği doğum günü şarkısına eşlik eden Seki, bu sayede sorulardan kurtuldu.

Ünlülerin fotoğrafçısı ve klip yönetmeni Nihat Odabaşı, önceki akşam 44'üncü yaş gününü Asmalımescit 'te bir partiyle kutladı.

Gülben Ergen, Deniz Seki, Deniz Akkaya, Ziynet Sali, Esin Maraşlıoğlu ve Burak Özçivit-Ceylan Çapa gibi ünlü isimlerin katıldığı gecede, Odabaşı 'nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. “Bugün benim en güzel günlerimden biri” diyerek söze başlayan Odabaşı, “Bu akşam aldığım en güzel hediye doğum günüme lise arkadaşlarım dahil olmak üzere tüm sevenlerimin gelmesi. Hepsi benim için çok değerli” dedi. Röportaj sırasında gazeteciliğe hayranlık duyduğunu söyleyen Odabaşı, omuzuna kamera alıp fotoğraf çektirdi.

Geceye Odabaşı'yla kol kola gelen Gülben Ergen, pasta kesiminin ardından mekanı terk etti. Ergen, Seren Serengil'le barışmasıyla ilgili sorulara “Ben kimseyle küs değilim” yanıtını verdi.