Murat Boz Antalya Güneşini Boğaz’a Taşıdı!

Verilen özel davette Boğaz’ın karanlık suları üzerinden bir anda doğan güneş ile tüm konuklar şaşkınlığa uğradı.

Bu yazın en iddialı ürünü Yedigün Kan Portakalı Antalya Güneşi 'nin düzenledigi özel bir parti ile unutulmaz bir geceye imza attı. Yedigün markasinin yüzü olan sanatçı Murat Boz, Çubuklu Hayal Kahvesi 'nde verilen bu davette yakın dostlarıni ve sanat camiasının en popüler isimlerini çok özel bir sürpizle şaşırttı. Boğaz 'ın karanlık suları üzerinde doğan Antalya 'ın sımsıcak güneşi bir anda tüm mekanı aydınlatarak konuklara unutamayacakları bir görsel şölen yaşattı. Herkesin doyasıya eglendigi gecede, Murat Boz duygularını şöyle dile getirdi;

“Yedigün 'le muhteşem bir sezon geçiriyoruz. Geçen günlerde Yedigün Kan Portakalı Antalya Güneşi 'ne bol aksiyonlu ve hareketli bir reklam filmi çektik. Çekimler çok yoğun bir o kadar da keyifli geçti. Bu yıl birlikte çok özel projelere de imza atmaya devam edeceğiz. Boğaz 'a Antalya güneşini taşıdığımız bu özel gecede siz dostlarımla coşku ve heyecanımızı paylaşmak, sımsıcak Antalya güneşi ile herkesin kanını kaynatmak istedik, katılan herkese teşekkür ederiz”

Murat Boz 'un oynadığı Yedigün Kan Portakalı Antalya Güneşi 'nin reklam filmi Yönetmen Cemal Alpan tarafından çekildi. Reklam filminde görüntü yönetmenliğini Lady Gaga, Lenny Kravitz, Heidi Klum, Cindy Crawford gibi dünyada birçok ünlü ile çalışmış Rene Richter üstlendi. Heyecan dolu çekimlerin aksiyon koordinatörlüğünü ise gişe rekorları kıran Titanic ve daha birçok Hollywood filminde çalışmış aksiyon planları için oyuncu koçluğu da yapan Dusan Hyska üstlendi.