"Aldatıldığımı Öğrenince Eşimi Vurmak İçin Tetiğe Bastım"

"Eşim beni evimde kalan yardımcımla aldattı" diyen ünlü türkücü Güler Işık, "O an nevrim döndü. Adamı az daha öldürüyordum. Silahı aldım, tetiğe bastım meğer emniyetini açmamışım" dedi.

'Eşim beni evimde kalan yardımcımla aldattı ' diyen ünlü türkücü Güler Işık, 'O an nevrim döndü. Adamı az daha öldürüyordum. Silahı aldım, tetiğe bastım meğer emniyetini açmamışım ' dedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyazın Sultanı'nda Seda Sayan'ın bugünkü konukları türkücü Güler Işık ve Evlilik Danışmanı- Yazar Sibel Üresin'di. Aldatmalar üzerine konuşulan programda, Üresin aldatılan kadınlara önerilerde bulunurken, türkücü Güler Işık'tan şaşırtan bir açıklama geldi.

'EŞİNİZ BAŞKASIYLA BİRLİKTEYSE SABIRLI OLUP BEKLEMELİSİNİZ '

Yıllar sonra aldatıldığını öğrenen kadınlara sabretmeyi öneren Üresin, 'Çünkü bu tarz vakalarda beyler birlikte olduğu diğer hanımı bir süre sonra bırakıyor. Eşinizi bir süre gerçekten hasta farzedip sabırla bekleyip, sabrın sonunu Allah'tan dileyeceksiniz. Ama kaldıramıyorsunuz bırakabilirsiniz. Her iki hakta kadına dinen verilmiş ' diye konuştu.

Seda Sayan'ın, 'Bir arkadaşım yıllar sonra girdiği bir ortamda kocasının başka bir hanımdan çocuğu olduğunu öğrendi ' sözleri üzerine Üresin şunları söyledi:

'Bu çok acı bir şe. Ben bunu erkeklerin ahlaksız davranışı olarak değerlendiriyorum. Rabbim size bir hak vermiş ama bunu usulüyle size anlatmış. Siz usule riayet etmeden davranıyorsunuz. Burada insanı kandırmak var. Unutmayın Burada Allah 'ı kandırmak da var, kandırdığınızı zannediyorsunuz. Allah'ı kandırmanın cezası çok ağır. '

'ALLAH'IN RIZASI KADININ GÖNLÜNÜ HOŞ TUTMAKTAN GEÇİYOR '

'Kadın gider yerine başkası gelir, çok önemli değil 'diyen Sibel Üresin, 'Allah kandırılan kadına çok daha güzel bir kapı açacaktır. Aldatılan kadının sonrasında yaşadığı hayat daha güzel ama aldatan erkeğin sonu gerçekten son derece vahim. Zina fakirlik sebebidir diye bir hadisi şerif var. Ya işi yolunda gitmiyor ya ciddi bir hastalığa yakalanıyor. Allah mutlaka ağır bir şekilde imtihan ediyor. O yüzden kadının kalbini kırmamak çok önemli. Çünkü kadının kalbini kırdığında Allah 'ı gücendiriyorsun. Allahın rızası kadının gönlünü hoş etmekten geçiyor ' açıklamalarında bulundu.

'KOCAMI AZ DAHA ÖLDÜRÜYORDUM '


Sibel Üresin'in bu açıklamaları üzerine Seda Sayan Güler Işık'a, 'Kocanın hayatında epeyce süre gelen bir ilişki olduğunu öğrensen ne yaparsın? ' diye sordu.

Güler Işık'ın cevabı ise çok şaşırttı: 'Ben adamı vuruyordum. Silahı aldım, tetiğe bastım meğer emniyetini açmamışım. Geldi başıma öyle bir şey. Allah'ın sevgili kuluymuşum. Adamı az daha öldürüyordum. Bir adam için hapiste yatmaya değmez. Ama o an insanın nevri dönüyor. Kadın yüzme anlattı, ben çok çektim. Eşim beni evimde kalan yardımcımla aldattı. '

Bunun üzerine Sibel Üresin, 'Kadının en büyük düşmanı kadındır ' ifadesini kullandı. BEYAZ GAZETE