Nil Burak İçini Döktü

Türk Pop Müziğinin eskitemediği isimlerden olan Nil Burak, ’20 yıllık eşim bir mektup bırakıp beni terk etti’ dedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz 'ın Sultan 'ı programının bugünkü konukları Nil Burak ve Sacit Arslan oldu. 20 yıllık eşinin bir mektup bırakarak kendisini terk ettiğini söyleyen Nil Burak, ayrılık tarihine de dikkat çekerek, 'Yılbaşını nerede kutlayacağız diye konuşuyorduk. Sabah beni programa bıraktı akşam da gelip alacaktı ama bırakıp gitti ' diye ekledi. Program sunucusu Seda Sayan 'dan gelen 'Hiçbir gerekçesi yok muydu? ' sorusuna da cevap veren Nil Burak, 'Zaman zaman tartışıyorduk ama hiçbir şey yoktu. Demek ki daha önceden planlanmış bir şeydi. ' dedi. Yaşananları programın diğer bir konuğu olan Sacit Arslan 'a yorumlatan Seda Sayan ise '20 yılın ardından nasıl samimiyetsiz bir şeydir bu ' diye konuştu.

Kan bağı olmayan iki insanın 20 yıl boyunca beraber yaşıyorsa belli noktalarda anlaştıklarını söyleyen Sacit Arslan ise 'Eğer iki insan 20 yıl boyunca beraber yaşıyorsa uyum sağladıkları noktalar vardır. 20 sene yaşanmış ise bu iki insanın bağdaştıkları konular vardır. Eğer insanlar birden bire gidiyorsa o insana ve o davranışa normal bir gözle bakmam. Onun münakaşasını da yapmam, 'Allah selamet versin ' derim ve geçerim ' dedi.

Sacit Arslan 'ın bu yorumu ardından eski eşinin kendisiyle yüzleşemediğini söyleyen Nil Burak ise, 'Ben düşündüm ve buna karar verdim. O benimle yüzleşemedi. Öyle bir cesareti yoktu ' diye ekledi.