İnsanlar Eşimin Vefatını Kullandığımı Düşündüler

Şu sıralar Sağ Salim filmiyle adından söz ettiren Burçin Bildik, eşini kaybettikten sonra hayata bakış açısının değiştiğini söyledi. "Bazı basın yayın organlarında eşimin vefatını kullandığımı yazdılar" ifadesini de kullanan Bildik, "Bu yarayı kaşıyacak yapım yoktur" dedi.

Şu sıralar Sağ Salim filmiyle adından söz ettiren Burçin Bildik, eşini kaybettikten sonra hayata bakış açısının değiştiğini söyledi. 'Bazı basın yayın organlarında eşimin vefatını kullandığımı yazdılar ' ifadesini de kullanan Bildik, 'Bu yarayı kaşıyacak yapım yoktur ' dedi.

Bilinmeyen numaralar reklamıyla tanınan ve şu sıralar Sağ Salim filmiyle adından söz ettiren oyuncu, Burçin Bildik, geçen sene tatildeyken kaybettiği eşiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Eşini kaybettikten sonra hayata bakış açısının değiştiğini ifade eden Bildik, 'Aslında her şeyin ne kadar anlamsız ve ne kadar anlamlı olduğunu fark ediyorsunuz. Bir dakikada her şey değişebiliyor hayatnızda. Duruşunuzu ayarlamanızı sağlıyor. Bunlar hoş şeyler değil belki ama öğretiler diye düşünüyorum. Bakış açınızı şu yönde değiştiriyor hırslarınızı sevgiye dönüştürüyorsunuz. Olmalı diye bakmıyorsunuz, olacaksa olur diye düşünüyorsunuz ' şeklinde konuştu.

'BU YARAYI KAŞIYACAK YAPIM YOK '


'Bazı basın yayın organlarında eşimin vefatını kullandığımı yazdılar ' diyen Burçin Bildik, 'Oysa ben eşim ölmeden önce bu ülkede tanınmıştım. Bu yarayı kaşıyacak yapım da yoktur ' dedi.

Hayatın hem çok kısa hem bazı şeyler için çok uzun olduğunu söyleyen Bildik, 'Ama inanın bana hırsa değmeyecek bir yapısı var. Beni tanıyanlar bilir; hep azimli oldum ama hiç hırslı olmadım. Şimdi hiç olmuyorum ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE