Sefa Doğanay’la Kahkaha Rüzgarı

İstanbul’un alışveriş, eğlence ve kültür merkezi Profilo AVM, 15. yıla özel ‘Trafiğe Takılma Profilo’ya takıl!’ sloganıyla düzenlediği etkinlikler ve muhteşem sürprizlerle misafirlerine unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında, 18 Mayıs Cuma günü Profilo AVM misafirleriyle buluşan son dönemin yıldızı parlayan ismi Sefa Doğanay, muhteşem taklit şovuyla izleyenleri kahkahaya boğdu.

Sahnelerin yıldızları Sefa Doğanay 'la birlikte Profilo Alışveriş Merkezi 'ne geldi! Ekranların sevilen taklit ustalarından Sefa Doğanay Profilo AVM misafirlerine sunduğu muhteşem şovla izleyenleri kahkahaya boğdu. Son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden Doğanay, Türkiye 'nin en ünlü isimlerini tıpatıp taklit ettiği eğlenceli gösterisiyle seyircilerden büyük ilgi gördü.

Türkiye 'nin alışveriş, eğlence ve kültür merkezi Profilo Alışveriş Merkezi, 15. yılını 'Trafiğe takılma, Profilo 'ya takıl! ' sloganıyla birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle karşılıyor. 15. yıl şerefine Mayıs ayı boyunca Türkiye 'nin en ünlü isimlerinin katıldığı etkinlikler, hediye kampanyaları ve daha pekçok sürprizle misafirlerine 15. yıl coşkusu yaşatan Profilo AVM, Deniz Seki, Mehmet Ali Erbil, Yonca Evcimik, Fettah Can, Neslihan Yargıcı, Sefa Doğanay gibi moda, sanat ve şov dünyasının ünlü isimlerine de ev sahipliği yapıyor.

Profilo AVM renkli etkinliklerin yanı sıra 15. yıla özel Mayıs ayı boyunca her gün 15 kişiye 15 hediye verecek. PAM Kart 'ı ile çekilişe katılan Profilo AVM misafirleri, her gün hediye çekleri, küçük ev aletleri, spor salonu üyelikleri kazanma şansı yakalayacak.

Açıldığı günden bu yana sektörde sayısız ödüle layık görülen, 229 mağazası, 7 sinema salonu, 20 hatlı bowling ve 16 masalı bilardo salonu, üç tiyatro salonu, 1300 araç kapasiteli otoparkı, 2200 m2 alan üzerine kurulu kapalı yüzme havuzlu Sports Club 'ı ve PAM Çocuk Kulübü 'yle, ziyaretçilerinin hoşça vakit geçirebilmeleri için A 'dan Z 'ye tüm olanakları bünyesinde bulunduran Profilo Alışveriş Merkezi, 15. Yılda da misafirlerine Profilo 'da olmanın ayrıcalığını yaşatıyor.