Barbaros Şansal'dan 'Donlu Eşarplı' Açıklama

Barbaros Şansal: 'Popçularımız don sütyenle protokolümüz ise başörtüsü ve eşarpla geziyor'

TNT televizyonunda Magazin Dünyası isimli programa katılan ünlü modacı Barbaros Şansal, Kral TV Müzik Ödülleri'ne katılan ve giyim tarzlarıyla olay olan isimlerin kıyafetlerini değerlendirdi. Ödül gecesinden ekrana gelen görüntüler ardından konuşan Şansal, görüntüleri dehşet içinde izlediğini söyledi. Bu tarz ödül törenlerinin vazgeçilmezleri arasında olan Kırmızı Halı kültürünün Türkiye 'deki farklılığına dikkat çeken ünlü modacı Şansal, 'Bu sentetik halı üzerindeki bu çıplaklığı, bu estetiği, bu botoksu ve en önemlisi bu üslubu anlamıyorum ' dedi.

Sanatçılarımızı kaybederek ülke olarak kan kaybettiğimizi belirten Barbaros Şansal, yaşananları anlamadığını da belirtti. Fazıl Say gibi bir dünya değerini kaçırdığımızı da sözlerine ekleyen Şansal, 'Bu kadar varoşluğunu ve görgüsüzlüğün manası yok. 'diye konuştu. Giydiği kıyafet ile ödül törenine damga vuran Ece Gürsel 'in elbisesini de eleştiren Şansal, 'Buradaki dekolte çok eğiri ve yanlış. Yanlış bir dekolte kesimi. Kalçasını bu kadar açmasına da gerek yoktu. Bu belli bir dozda açılabilecek bir dekolte. ' ifadelerini kullandı.

Programın ilerleyen dakikalarında ise Türkiye 'deki giyim tarzına yönelik açıklamalarda bulunan ünlü modacı 'Türkiye 'deki giyim kültürüne iyi bakmamız gerekir. ' dedi. Türkiye 'de abiyenin çıplaklık sanıldığını ifade eden Şansal, 'Türkiye 'de şöyle bir durum var; popçularımız don sütyenle protokolümüz ise başörtü ve eşarpla geziyor. Bunun ortası yok. ' dedi.