Aradan Geçen Yedi Yıl Ve 6 Çocuktan Sonra Nihayet

Uzun zamandır birlikte olan ancak evlilik konusunda acele etmeyen Hollywood'un iki büyük yıldızı Angelina Jolie ve Brad Pitt, nihayet evlendi.

Kır düğünü şeklinde gerçekleşen sade törende Angelina Jolie'nin Helenistik tarzdaki gelinliği göz kamaştırırken Brad Pitt de gri bir takım elbise giydi...

Aslında bu fotoğraflar, Jolie ve Brad'in benzeri iki oyuncuya ait. İngiliz Daily Mail sitesinde yer alan haberde çiftin evlendikleri belirtilirken daha sonra bunun bir şaka olduğu açıklanıyor. 'Yılın düğünü' olarak nitelendirilen düğüne sayılı günler kala, çiftin hayranlarını şaşırtmak için hazırlanan bir fotoğraf çekiminden başka bir şey değil. Jolie ve Pitt'i canlandıran oyuncular, büyük benzerlikleriyle dikkat çekiyor. Ancak fotoğraflara dikkatli bakınca gerçek anlaşılıyor.

Haziran ayında dünyaevine girecek olan Jolie ve Pitt'in gerçek düğün fotoğraflarının değerinin ise tahmini olarak 10 milyon sterlini bulacağı da söylentiler arasında.

Birkaç ay önce Hollywood Reporter'a yaptığı açıklamada Brad Pitt, Angelina Jolie'yle ancak tüm Amerikan eyaletlerinde eşcinsel evliliklerin yasal olmasının ardından evlenebileceğini söylemişti. Pitt'in bu kararı çok geçmeden değişti. Düğün tarihi henüz belirtilmese de, çiftin düğününün Prens William ve Kate Middleton'ın görkemli düğünlerini gölgede bırakacağı düşünülüyor.