Demet'in Yaptığını Ben De Yaparım

Alişan ile yaşadığı aşk ile magazin dünyasına giren şarkıcı Seda Önder, Demet Akalın'ın vokalistliğinden ayrıldıktan sonra yoluna tek başına devam etmek istediğini belirterek, "Demet Hanım’ı sahnede çok izledim. Ben de tek başıma bunu yapabilirim diye düşündüm" dedi.

Alişan ile yaşadığı aşk ile magazin dünyasına giren şarkıcı Seda Önder, Demet Akalın'ın vokalistliğinden ayrıldıktan sonra yoluna tek başına devam etmek istediğini belirterek, 'Demet Hanım 'ı sahnede çok izledim. Ben de tek başıma bunu yapabilirim diye düşündüm ' dedi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut yar ile Burada Laf Çok programına konuk olan şarkıcı Seda Önder, iddialı açıklamalarda bulundu.

Demet Akalın ile birlikte çalıştığı vokalistlik dönemini anlatan Seda Önder, 'Ben yaklaşık 5-6 senedir vokalistlik yapıyordum. Ama hiç ünlü biriyle çalışmamıştım. Etiler'de bir mekanda haftanın beş gecesi sahne alan biriyken, sonra hayran olduğum birkaç isimle çalışma fırsatı yakaladım. Hep aynanın karşısına geçip şarkı söyleme hevesim vardı. Sonra birkaç kapı açıldı. Ufak sahne performansıyla başladım. Son olarak Demet Akalın'la çalışıyordum, ayrılınca da yoluma tek başıma devam etmek istedim. Demet Hanım 'ı sahnede çok izledim. Ben de tek başıma bunu yapabilirim diye düşündüm. Demet Akalın'ı sahnede inanılmaz dev buluyordum, çok sevdiğim bir isimdi ' şeklinde konuştu.

'GÜZELLİĞİMDEN ŞARKININ BİTTİĞİNİ ANLAMIYORLAR '

Sahne deneyimiyle ilgili de iddialı açıklamalarda bulunan Önder, 'Güzelliğimden şarkının bittiğini anlamıyorlar. Şarkı bittikten üç dakika sonra alkışlıyorlar, o da ben uyarınca ' ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE