Athena İle Çoştular

Vodafone FreeZone Festivalleri, Denizli, İzmir, Kayseri, Çanakkale ve Ankara’dan sonra Antalya’da tüm hızıyla devam etti!

Vodafone 'un “Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa” sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, dolu dolu geçen bir yılı, gençlerle beraber Athena 'nın Antalya 'daki muhteşem konseriyle kutladı. Vodafone FreeZone 'un, 9 il 'e yayılan Vodafone FreeZone Festivalleri 'nin 6. durağı olan Antalya konserinde, Athena, muhteşem performansı ve bitmeyen enerjisiyle Antalyalı gençlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Vodafone FreeZone çatısı altında tamamen gençlerin istek ve beklentilerine odaklandıklarını ve bu yolda, “Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa” mottosunun kendileri için çok büyük bir ilham kaynağı oluşturduğunu belirtti.

Öğüt, şunları söyledi: “Gençlik yıllarının coşkusu, dinamizmi ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ancak bir kez yaşanıyor, bunun için Vodafone FreeZone çatısı altında onlara geniş bir özgürlük alanı sunuyoruz. Bir ders yılını daha kapatmaya yaklaştığımız bu günlerde, gençler uzun bir ders döneminin stresini, FreeZone Festivalleriyle atıyor. Türkiye 'nin 9 iline yayılacak FreeZone Festivali 'nde yaklaşık 500 bin gence ulaşmayı hedefliyoruz.”

Festival alanı, renkli sürprizler ve oyunlarla dopdolu!

Vodafone FreeZone 'un festival alanı da en az konserler kadar renkli ve eğlenceli. Arkadaşlarıyla özgürce eğlenmek isteyen gençler, interaktif oyunları oynayarak vakit geçirebilir ya da Define Avı 'na katılarak cep telefonları ile kampüsün değişik yerlerindeki sanal hediyeleri kazanma şansı elde edebilecekler. Ayrıca, oyunda en çok puan toplayan define avcısına, Türkiye 'nin ilk operatör markalı tableti Vodafone Smart Tab 10 hediye edilecek.

Gençler, Tweetwall ile kazanıyor.

Festival alanında Vodafone FreeZone 'un Twitter hesabını takip eden gençler de kazanıyor. #kutlamazamani hashtag 'i ile kutlamanın kendileri için ne ifade ettiğini tweet 'leyen gençleri Vodafone FreeZone 'dan sürpriz hediyeler bekliyor.

Vodafone FreeZone, Athena ve Şebnem Ferah ile 9 ilde 500 bine yakın gence ulaşacak.

Vodafone FreeZone 'un yaklaşık bir ay sürecek ve Türkiye 'nin dört bir yanında 9 üniversiteyi kapsayacak bahar şenliğinde, Athena 'nın yanında Türk rock müziğinin en başarılı kadın vokali Şebnem Ferah da gençlerle buluşuyor.

7 Mayıs 'ta Pamukkale Üniversitesinde başlayan Vodafone FreeZone Festivalleri 'nde şu ana kadar, Dokuz Eylül Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi 'nde gençler Şebnem Ferah ile çoştu. Athena ise, 18 Mart Üniversitesi ile başlayan ve Akdeniz Üniversitesi ile devam eden konserlerini, 17 Mayıs 'ta Süleyman Demirel Üniversitesi ve 24 Mayıs 'ta Anadolu Üniversitesi ile sürdürecek.30 Mayıs 'ta Yıldız Teknik Üniversitesi 'nde ise, Şebnem Ferah ve Athena konserleriyle sona erecek olan Vodafone FreeZone Festivalleri kapsamında, toplamda 9 ilde 500 bin üniversite öğrencisi özgürce müzik dinleyip eğlenmenin keyfine varacak.