Yavuz Bingöl İle 19 Mayıs Coşkusu

Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı 19 gün süren spor etkinlikleri ile kutlayan Gaziemir Belediyesi’nin 19 Mayıs günü konser sürprizi ise Yavuz Bingöl olacak.

Gaziemir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, 19 gün süren spor etkinlikleri ile kutlamaya devam ediyor. 1 Mayıs’ta başlayan Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Şenliği, her yaştan Gaziemirli’ye hitap eden spor etkinlikleri ile gerçekleştiriliyor. Gaziemir Kent Konseyi ile Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün de işbirliği ile düzenlenen şenlikte, 7’den 70’e profesyonelden amatöre yüzlerce kişi spor yapıyor.

Futbol, voleybol, atletizm, streetball ve masa tenisi turnuvaları ile halk yürüyüşü, egemenlik koşusu ve bisiklet gezisinin düzenlendiği Gençlik ve Spor Şenliği’nde, mahalleler ve okullar arası futbol turnuvaları yapılıyor. Atletizmde, ilköğretim ve lise öğrencileri yarışıyor. Şenlikte, final ve ödül töreni ile Gazi Umur Bey Bisiklet Gezisi 19 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Şenlik Alanı’ndaki ödül töreninin ardından özgün müziğin beğenilen yorumcuları Grup Mevce sahne alacak. Sevilen sanatçı Yavuz Bingöl ise, Cumartesi günü saat 20.00’de Gaziemirliler ile buluşarak sevilen şarkılarını seslendirecek. Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, resmi bayramları coşkuyla kutlamaya devam edeceklerini belirterek, tüm Gaziemirliler’i ücretsiz konsere davet etti .

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.