Tuğba Ekinci Güzellik Ve Sanatı Bir Araya Getirdi

Ethica Sağlık Grubu, Tuğba Ekinci’nin objektifinden hayata gülümseyen annelerin fotoğraflarının yer aldığı sergide sağlık ve güzellik ile sanatı biraraya getirdi.

Ethica Sağlık Grubunun sosyal sorumluluk projesine destek olmak amacıyla yola çıkan Tuğba Ekinci, “Anneler Günü” için bir proje gerçekleştirdi. Bu proje doğrultusunda ünlü şarkıcı Ethica 'ya ve tugbaekinci.com.tr adresine başvurup, yoğun ilgi gösteren anneler arasından seçilen 22 bayanın fotoğraflarını çekti. 22 farklı karenin bulunduğu fotoğraflarda; çalışan annelerin değişik konseptlerde verdiği pozlarla her zaman güzel olduğu vurgulandı.

Anneler Günü için “Her Kadın Güzeldir” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik de çekilen annelerin fotoğrafları 13-31 Mayıs 2012 tarihleri arasında etkinliğin ev sahipliğini üstlenen Estethica Ataşehir tıp merkezinde sergilenecektir.

Yıllardır objektiflere poz veren Ekinci bu kez vizörün arkasına geçip kadınların güzelliğini sanatseverlere gösterirken, büyük ilgi gören etkinliğin Babalar Günü için de çekilecek olan erkek fotoğraflarıyla devam edeceğini haberini verdi.