Eşime olan sevgim hiç azalmadı

Oğlu için kavgalı olduğu eşi Murat Kadıoğlu'yla yeniden biraraya gelen Simge Tertemiz, "Murat ile yaşadıklarımız artık geride kaldı. Dünyaya gözümü onunla açtım. Sevgimde yıpranma oldu ama azalma olmadı" dedi.

Oğlu için kavgalı olduğu eşi Murat Kadıoğlu'yla yeniden biraraya gelen Simge Tertemiz, 'Murat ile yaşadıklarımız artık geride kaldı. Dünyaya gözümü onunla açtım. Sevgimde yıpranma oldu ama azalma olmadı ' dedi.

Oğlu için kavgalı olduğu eşi Murat Kadıoğlu'yla yeniden biraraya gelen Simge Tertemiz, canlı yayında samimi açıklamalarda bulundu.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Tertemiz, 'Murat ile yaşadıklarımız artık geride kaldı. Biz Murat'la sorunlarımızı çözdük. Çözmesek tekrar bir araya gelmezdik. Bazı şeyleri unutmak zordur ama bazı şeylerin üstünü kapatmak gerekiyorsa, zamana bırakmak gerekiyorsa devam ediyor. Tekrar aynı şey başıma gelirse diye bir korkum yok. Murat kendi hatalarının farkına vardı ' şeklinde konuştu.

'ERDEMLİ BİR İNSAN OLDUĞUM İÇİN KOCAMI AFFETTİM '


Tertemiz, 'Ben erdemli bir insan olduğuma inanıyorum, kocamı affettim. Affetmek büyüklüktür. Hele ki ortada bir de minnacık çocuğunuz varsa öyle bir affediyorsunuz ki… ' ifadelerini kullandı.

'Yaşadığımız onca şeylere rağmen evet Murat'la birlikteyim ama umuyorum ki bundan sonra bu tarz şeyler yaşamayıa ' diyen güzel model, 'Sevgimde yıpranma oldu ama azalma olmadı. Ben 19 yaşından beri Murat 'la beraberim. Dünyaya gözümü onunla açtım ' diye konuştu.

'BİRARAYA GELME NEDENİM OĞLUMUZ '

Çocuğu olmasaydı Murat Kadıoğlu ile evlilik planlarının olmadığını da belirten Tertemiz, 'Ben 28-29 yaşımda evlenirim diye düşünmüyordum ama kader işte. Bizim bir araya gelmemizin, acil bir şekildeevlenmemizin Kayra'mızdır oğlumuzdur ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE