Kral Gecesinde Öne Çıkanlar Ve Şov Yapanlar Dikkat Çekti

Geceye derin sırt dekoltesi ile katılan manken ve şarkıcı Ece Gürsel, medyanın odağı haline gelirken, ünlü mankenin giydiği sırt dekolteli kıyafet geceye damgasını vuran isimler arasında yerini aldı.

Ece Gürsel'e rakip ise yeni manken ve şarkıcı Nilay Dorsa olda. dorsa canlı kırmızı güllerle bezenmiş gelinliği ile gecenin en dikkat çeken isimi oldu. Bu gelinliği kendim tasarladım diyen Dorsa, 'Günlerden beri giyeceğim kıyafeti tasarlıyordum. Çok pahalıya mal olsada canlı kırmızı güllerle bezeli gelinliğimi hazırladım ' diyerek adeta gövde gösterisi yaptı.

TATLISES BASTONU FIRLATTI ÖDÜLÜ ALDI

18. Kral TV Müzik Ödülleri'ne İbrahim Tatlıses'i geçen sene kazandığı fakat alamadığı ödülünü bu gece alması damga vurdu.İbrahim Tatlıses, Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü Orhan Gencebay'ın elini öperek alırken elindeki bastonu sahneye fırlatarak yaşadığı sıkıntıları yine sahnede attı.

ALİ TARHAN UMURSAMADI BİLE

Eşi Kral TV Müzik Ödülleri'nde En İyi Grup ödülünü veren Taran , Ayşe Özyılmazel'le boşanmanın ardından ilk kez kamera karşısına çıktı. Ali Taran bitkin haliyle dikkat çekti.Eski kayın validesi Oya Germen'i görmeden transit geçen Tarhan kimseyi umursamadan ödülünü aldı

AJDA YAKTI GEÇTİ!.. 18. KRAL MÜZİK ÖDÜLLERİ'NDEN 3'Ü SÜPERSTAR AJDA PEKKAN'IN OLDU!.

Süperstar Ajda Pekkan'ın en iyi kadın sanatçı, en iyi şarkı ve en iyi albüm ödüllerini aldı.Sade ve karizma duruşu ile gülücükler dağıtan Pekkan, mütevazi tarzını korudu.

SİNAN AKÇİL STAR EDASINDA GELDİ ARDINA BAKMADAN GİTTİ

Geceye Tarkan edasında gelen şarkıcı Sinan Akçil, kırmızı halıda yürürken basın mensuplarını bir ara umursamadı. Baktıki kendisini çeken yok hemen resim ve gülücük vermeye başladı. Beklediği ilgiyi göremeyince de hızlı adımlarla törenin yapılacağı salona yürüdü.