'Hadise’nin Bacakları Roberto Carlos Bacağı Gibi'

Magazin dünyasının korkulu ismi olmaya devam eden Erol Köse, şimdi de Hadise’nin bacaklarını diline doladı.

TNT Ekranlarında yayınlanan Magazin Dünyası isimli programa katılana Erol Köse Hadise 'nin bacaklarını Roberto Carlos 'un bacaklarına benzetti. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir organizasyonda Dometes Güzeli seçilen Hadise 'ye yüklenen Köse, ünlü sanatçının aldığı ödülün anlamını bilmediğini söyledi.

Hadise 'nin görüntüleri üzerine konuşan Köse, 'Bacaklara bakın bu şortluk bacak mı? ' dedi. Hadise 'nin Dometes Güzeli seçilme olayında ünlü sanatçının tuzağa düştüğünü söyleyen Köse, 'Hadise 'nin bu Domates Güzeli seçilmesinde düştüğü bir tuzak var. Hadise Belçika 'da büyüdüğü için Domates Güzeli 'nin eski Türk filmlerinde güzel olmayanlara verilen bir ödül olduğunu bilmiyor. ' dedi.

Programın ilerleyen dakikalarında Hadise 'nin bacakları gibi kilolarıyla da dalga geçen Köse, Ebru Yaşar 'ı çıkarttığı dönemde kendisine Ebru Yaşar 'ın da kilolu olduğunu söyleyenlerin olduğunu belirtti. Verdiği örneklerle Ebru Yaşar ve Işın Karaca gibi kilolu sanatçıların Hadise gibi grupla sahneye çıkıp dans etmediğini belirten Köse, 'Sen bu işi dünya standartlarında yapacaksan fit olacaksın kardeşim. ' dedi.