"Birileri çok net uğraşıyor benimle"

Ünlü oyuncu Nurseli İdiz, manşetlere taşınan hakkındaki haberlere ilk kez canlı yayında açıklık getirdi. İdiz hem çok net hem de çok sert konuştu.

Ünlü oyuncu Nurseli İdiz, hakkında çıkan maddi açıdan zor günler geçirdiğine ilişkin habere canlı yayında cevap verdi. Kirasını ödeyemediği ve evine haciz geldiği iddialarını yalanlayan İdiz, 'Yine birileri bir şeyler karıştıyor ama çözebilmiş değilim ne olduğunu. Birileri çok net uğraşıyor benimle ' dedi.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün ekibine röportaj veren sonra da canlı yayında açıklama yapan Nurseli İdiz, hem çok net hem de çok sert konuştu.

Kirasını ödeyemediği iddialarını yalanlayan Nurseli İdiz, 'Çok acayip haberler çıkmış. Nereden çıktı bu haberler anlamıyorum. Yine birileri bir şeyler karıştıyor ama çözebilmiş değilim ne olduğunu ' ifadelerini kullandı.

Evine haciz geldiğine dair haberlere de çok sert çıkan İdiz, 'Karakola götürüldüğüm de yalan. Hakkımda çıkan haberleri okumadım ama söylediler. Birileri çok net uğraşıyor benimle ' dedi.

'YILLARDIR ÜZERİME FELAKET SENARYOLARI KURULUYOR '

'Evimden provama gidiyorum. Normal sakin bir hayatım var. Yetişmiş bir kızım var. İyi kötü yuvarlanıp giidyoruz ' diyen başarılı oyuncu, 'Ne oluyor, büyük bir felaket senaryosu yaratılıyor. Bu haberleri çıkaranlar da buna inanıyorlar. Bir güzel kendi kendilerine üretmeye devam ediyorlar. Arıyorlar, soruyorlar sizin verdiğiniz cevabı dinlemeden yine bildiklerini yazıyorlar. Artık ilgilenmiyorum çünkü ben hakikaten bıktım bu haberlerden. Üzerime yıllardır felaket senaryoları kuruluyor. Ben de maşallah bu yaşa kadar dimdik ayakta durdum ve bundan sonrada böyle olurum ' şeklinde konuştu.

Artık kızının da bu haberlere alıştığını söyleyen Nurseli idiz, 'Hepimizin kötü günü olabiliyor. Bunlar çok doğal. Büyük bir skandal gibi bir şey yok. Olsa zaten bilinir, görülür ' ifadesini kullandı.

'KAZANDIM, KAYBETTİM, KİME NE?

Geçmişte çok büyük paralar kazandığını, çok büyük paralar da kaybettiğini belirten usta oyuncu, 'Bundan kime ne? Kim kimin banka hesabını tutuyor? Koskoca işadamları battı. Sokakta bizi sanatçı olarak seven insanlar bizi banka cüzdanımıza göre sevmiyorlar. Bizim becerimize göre, insanlığımıza göre sıcaklığımıza, göre seviyorlar ' diye konuştu.

'13 YIL ÖNCESİNİ HATIRLADILAR GALİBA '

'Her sanatçının olduğu gibi benim hayatımda da inişler çıkışlar oldu. benimkiler biraz daha keskin uçlu olmuş olabilir ' diyen 'Çok paralar kazandım sonra başarısız bir ticari manevrayla kaybettim. İş kurduk, orada da hesaplar, defter işlenmemiş. Devlete karşı olan sorumluluğun hiçbiri yerine getirilmemiş. Ve dolayısıyla devlet döndü dedi ki bu paraları ne yaptın hesap ver. O borçları ödemek zorunda kaldım ama bu söylediğim 13 sene önceydi. Şimdi yeniden hatırlamışlar galiba. Hala borcum var ödüyorum. Bu neden Türkiye 'yi gerdi ben onu anlamıyorum ' açıklamalarında bulundu.

'KİMSENİN İSTEDİĞİ SONA ULAŞMADIM, BUNDAN SONRA DA ULAŞMAYA NİYETİM YOK '

Nurseli İdiz şöyle devam etti:

'Birisi felaketler içerisinde sürünsün, yok olsun, köprü altına düşsün, biz de ona yazık diyelim, buna bayılıyoruz biz. Özellikle basınımız buna bayılıyor. Ama ciddi bir yaşa geldim artık. Orta yaşımın çok tatlı yıllarına geldim. İyi kötü kimsenin istediği sona ulaşmadım. Dolayısıyla bundan sonrada ulaşmaya hiç niyetim yok. Bundan sonra daha zor yani gençlikte daha çılgın oluyorsunuz, felaketlere sürüklenme şansınız biraz daha yüksek oluyor. Bundan sonra artık daha durdum, oturdum. Kendimi daha iyi kontrol edip, daha keyifli bir hayat süreceğim bir gerçek. O yüzden böyle bir beklenti içinde olmasınlar.

Ben iyi, kaliteli bir ailenin kızıyım. Zengin bir aile değil ama çok şükür hiçbiri beni açta açıkta bırakmaz. Allah korusun hiç çalışamadım, hasta oldum, elden ayaktan düştüm diyelim bir defa en önce bu var, sosyal güvencem var, bir birikimim var. '

'KIZIM EVLENECEĞİ İÇİN KÜÇÜK BİR EVE GEÇİYORUM '

Güzel oyuncu İdiz taşınmasının nedenini ise şöyle açıkladı:

'Daha küçük bir eve geçiyorum çünkü bir yıl içerisinde kızım evleniyor. 200 metre kare bir evin içerisinde atlarla koşmak istemiyorum. Bomboş bir evde eşyalarla niye oturayım ve niye saçma sapan paralar ödeyim. Daha küçük, bahçe katı bir eve taşınıyorum. Mahsuru varsa söylesinler bileyim. Çok enteresan. '

Zor bir kadın olduğunu söyleyen Nurseli İdiz, 'Ama bugüne kadar da bütün başıma gelen, çoğu insanın kaldıramayacağı şeylere karşı çok dik ve onurlu durdum. Kendi emeğimle, kendi gücümle ayakta durdum. Ne ailemin adına ne kendi adıma ne çocuğumun adına leke getirecek bir şey yapmadım. içki içiyor demelerinin dışında ' dedi. BEYAZ GAZETE