Demet'in Evlilik Tarihi Belli Oldu

Demet Akalın ve Okan Kurt çifti evlenmeye karar verdi...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve ünlü sunucu Ece Erken dün Star Tv Süper Starlife kameraları tarafından Beyaz Tv kapısında görüntülendi. Geçtiğimiz gün barışan Demet Akalın ve Ece Erken ikilisinin arasından su sızmıyor.

Bebek'te bir kafede oturduktan Sonra Ece Erken'i çalıştığı kanala bırakan Demet Akalın, 'Ece'yle uzun yıllara dayanan bir geçmişimiz var. Çok gereksiz bir sebepten dolayı mahkemelik olmuştuk ama bütün konu kapandı. Bundan Sonra bizi sürekli yan yana göreceksiniz ' dedi.

DEMET'İN BARIŞMA YILI!

Geçtiğimiz günlerde yıllardır küs kaldığı Hande Yener ve Seren Serengil'le barışan Akalın en Son Ece Erken'le de barıştı. Güzel popçu Demet Akalın küs olduğu herkesle tek tek barıştığı için mutlu olduğunu dile getirdi. Akalın, muhabirin 'Bengü ile de barışmayı düşünüyor musunuz? ' soruna şöyle yanıt verdi: 'Ben Bengü'ye küs falan değilim o da benim arkadaşım düğünüm olduğu zaman kendisine davetiye bile götüreceğim. '

EVLİLİK TARİHİ BELLİ OLDU!


Bu yıl evleneceğini de ağzından kaçıran Demet Akalın evlilik tarihinin belli olduğunu söyledi. Muhabirin 'Evlilik ne zaman, seneye mi? ' sorusuna Akalın 'Seneye kalmaz, bu yıl içinde evleniyoruz ama tarihini size söylemeyeceğim ' diye konuştu.