Kenan Evren ile Emel Sayın aşk yaşadı mı?

Twitter'da yazdıklarıyla ünlülerin korkulu rüyası haline gelen Erol Köse bugün öyle bir tweet attı ki…

Twitter'da yazdıklarıyla ünlülerin korkulu rüyası haline gelen Erol Köse bugün öyle bir tweet attı ki… Dönemin Genelkurmay Başkanı ve 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren ile şarkıcı Emel Sayın arasında aşk olduğunu iddia eden Köse bu aşkı herkesin bildiğini ama kimsenin yazmadığını öne sürdü.

12 Eylül 'ün yargılanmasıyla ilgili tartışmalar sürerken Erol Köse, konuyla ilgili farklı bir iddia ortaya attı.

12 Eylül Davası 'ndan yargılanan eski Cumhurbaşkanı Kenan Evren 'in ünlü sanatçı Emel Sayın ile geçmişte aşk yaşadığını iddia etti. Köse, twitter hesabından “Hiçbiri Kenan Evren Emel Sayın aşkını bildikleri halde yazamadılar! Ah o Harbiye Orduevinin duvarları olsa da anlatsa !!!” diye yazdı.

BARLAS'A DA GÖNDERME YAPTI

Gazeteci-Yazar Mehmet Barlas'ın ise o dönem darbeyi desteklediğini söyleyen Köse, 'Kenan Evren'i evinde ağırlıyordu şimdi eleştiriyor' diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

İşte Erol Köse'nin ortalığı karıştıran o tweetleri

-Kenan Evren'i cunta döneminde evinde ağırlayan, teknesini iskelede karşılayan Mehmet Barlas, 12 Eylül'ü eleştiriyor #alayidumenciyalaka

-Şu an varolan TÜM mühim köşe yazarları ve Genel Yayin Yönetmenleri,Kenan Evren ve dans pardon darbe grubunu ayakta alkışliyorlardı !

BEYAZ GAZETE