Ebru Şallı Oğlum Pars Benim Şampiyonum

P&G’nin Londra 2012 Olimpiyat Oyunları sponsorluğu kapsamında Prima’nın hayata geçirdiği “Prima Küçük Şampiyonlar Oyun Alanı” projesi tanıtımı 4 Nisan Çarşamba Günü Ebru Şallı Tan ve oğlu Pars’ın katılımıyla Prima alanında yapıldı. Tan, oğlu ile birlikte “Prima Küçük Şampiyonlar Oyun Alanı”nda yer alan özel modüllerde bebeklerin günlük hayatta gösterdikleri azmi ve çabayı deneyimledi.

“Her Anne, Kendi Küçük Şampiyonunu Desteklemeli!”

Düzenlenen etkinlikte bebeklerin gelişimine katkı sağlayacak bazı egzersiz hareketleri gösteren iki çocuk annesi Ebru Şallı Tan, hareketin bebeklerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimleri için çok önemli olduğunu vurguladı. Tan; “Bebekler, bizim için çok basit gözüken hareketler için olağanüstü bir emek harcıyor.

Günlük hayatta gösterdikleri çaba ve kararlılık, şampiyon bir sporcununkiyle eşit düzeyde. Bunu benim küçük şampiyonum Pars 'ta gözlemliyorum. Özellikle emeklemeden yürümeye geçiş döneminde ortaya koyduğu inanç ve kararlılık aynı bir şampiyonunkisi gibi. Pars 'ın emeklemeye başladığı anı ve koltuğun kenarına tutunup, koltuğun üstüne çıktığında yüzündeki zafer ifadesini asla unutamam. Bildiğiniz gibi yıllardır sporla yakından ilgileniyorum. Spor eğitmeni kimliğimle; hareketlerle harcanan enerji konusunda yönlendirmelerde bulunuyorum.

Prima uzmanlarının araştırmalarına göre; emekleyen bebekler gün içinde yaklaşık 187 metre yol katediyormuş. Bebeğin hem fiziksel hem zihinsel gelişimi için anneler hem bebeklerini çeşitli oyunlarla hareket etmeleri için teşvik etmeli hem de bebekleri bu azmi gösterirken, ona uygun şartları ve koşulları sağlamalı. Doğru bez seçimi, bebeklerin kendi hedeflerine ulaşmasında büyük rol oynuyor. Prima Aktif Bebek süper esnek yapısı sayesinde her yöne esneyerek mükemmel uyum sağlıyor. Böylece bebeğiniz gerçek bir şampiyon gibi özgürce hareket edebiliyor” dedi.