Tatlıses Elindeki Bastonu Sahnede Fırlattı yer yerinden oynadı

Geçtiğimiz yıl 17. Kral TV Müzik Ödülleri'nde "Yaşam Boyu Onur Ödülü" alan ancak Almanya'da tedavi gördüğü için ödül törenine katılamayan İbrahim Tatlıses bu yıl ödül töreninde geçtiğimiz yılın ödülünü kendi elleriyle aldı.

Uğradığı silahlı saldırı sonrası Almanya'da tedavi gören ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz yıl düzenlenen 17. Kral TV Müzik Ödülleri'nde 'Yaşam Boyu Onur Ödülü 'ne layık görülmüş ancak tedavi gördüğü için ödülü Orhan Gencebay tarafından İbrahim Tatlıses'in menajeri Eyüp Kanat'a verilmişti.

ALAMADIĞI ÖDÜLÜ ALDI
Almanya'daki tedavisinin ardından Türkiye'ye dönen ve tedavisine ülkesinde devam eden Tatlıses, bu yıl düzenlenen 18. Kral TV Müzik Ödülleri'nde unutulmadı. Geçtiğimiz yıl ödülünü alamayan Tatlıses bu yıl düzenlenen ödül törenine katılarak ödülünü aldı.

BASTONU FIRLATTI SALON TATLISES'İ AYAKTA ALKIŞLADI

Oldukça duygulu anların yaşandığı ödül töreninde İbrahim Tatlıses sahneye korumalarının yardımıyla ve bastonla çıktı. Sahneye çıkarken yardım aldığı bastonu fırlatan Tatlıses'in bu hareketi salonda alkış tufanı kopardı. Bütün konuklar İbrahim Tatlıses'i ayakta alkışlarken Orhan Gencebay Tatlıses'e ödülünü verirken şu sözleri söyledi:

İBO'NUN YERİ DOLDURULAMAZ
Allah kısmet etti bu ödülü bu sene vermek nasip oldu. Geçen yıl kısmet olmadı böyle bir şey. İbrahim Tatlıses'in yaşadığı acı olay hepimizi üzdü. İbo yeri doldurulamaz, İbo çok büyük yorumcu ve müziğimize son drece hizmetleri var. İbo idol olmuştur. İbo gaye olmuştur ama o varlığını kendince aslan gibi sürdürmüştür. Onu aramızda şu an bizi çok mutlu etti.

VERİN BİZE ÖDÜLÜ BAK NELER YAPIYORUZ

İbrahim Tatlıses ise 17. Kral TV Müzik Ödülleri'ni Almanya'da Hastanede izlediğini ifade ederek ' Söylediğiniz cümleleri aynen beynime yazmıştım. Kral ödülleri bizim camiamızın aynasıdır. Biz sanatçılar ne kadar ödül alırsak o kadar kamçılarınız, kırbaçlanırız. Verin bize ödülü bakın neler yapıyoruz. ' dedi.

GENCEBAY USTA'NIN ELİNİ ÖPTÜ

Orhan Gencebay geçtiğimiz yıl veremediği ödülü Tatlıses'e verirken 'Seninle gurur duyuyorum. Helal olsun ' diyerek verdi. Ünlü türkücü ise bu sözlerin ardından 'Bende o eli öperken bir baba şefkatiyle, bir ağabey şefkatiyle öpüyorum. Ustasın sen usta ' diyerek Orhan Gencebay'ın elini öptü.

DEMET'İN ATTIĞI TWİT OLAY OLDU


İbrahim Tatlıses ödül konuşmasını yaptığı sırada, kavgalı olduğu şarkıcı Demet Akalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan ilginç bir çıkış yaptı. Akalın Twitter sayfasına “Cennette cehennemde bu dünyada ne kadar büyüksün sen Allahım” yazdı. Kral TV Müzik Ödülleri’yle ilgili yazan Demet Akalın’ın Tatlıses sahnedeyken attığı bu twit Tatlıses’e gönderme olarak algılandı.

TATLISES KASET MÜJDESİ VERDİ TWİTTER ÜNLÜLERİNE ÇATTI

Sahneden inmeden önce bir konuşma yapan ünlü türkücü Tatlıses şunları söyledi: "İşin cıcığı çıktı. Twitter şöhretleri var. Resmen Twitter şöhretleri var. Ve her şeye inat kaset çalışması başladı ve bugünde okumalara başladık. Allah'ın izniyle çıkarıyoruz kasetimizi. Allah yardım ediyor. Kimsenin lafıyla olmaz bu işler.


BEYAZ GAZETE


İLGİLİ HABER:

Zerrin Özer'in fıkrası geceyi zehir etti