Kocam Beni Aldatırsa Gözlerini Oyarım

Güzel sunucu Yeliz Yeşilmen, 10 yıllık eşine karşı hala çok kıskanç davrandığını belirterek, "Gözüm sürekli üstündedir. Ben ona hayatımı feda etmişim, aldatırsa oyarım gözlerini" dedi.

Güzel sunucu Yeliz Yeşilmen, 10 yıllık eşine karşı hala çok kıskanç davrandığını belirterek, 'Gözüm sürekli üstündedir. Ben ona hayatımı feda etmişim, aldatırsa oyarım gözlerini ' dedi.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Yeliz Yeşilmen, kocasına karşı aşırı kıskanç olduğunu anlattı.

Sema Şimşek-Burak Hakkı, Buğra Gülsoy-Burcu Kara, Ali Sunal-Gökçe Bahadır gibi boşanan ve boşanmak üzere olan ünlüleri değerlendiren Yeşilmen, 'Bu insanların yanlış anlamasınlar ama evlilikleri çok inandırıcı gelmemişti. Her iki taraf çok yoğun çalıştığı için mi oluyor bilemiyorum. Evliliğe saygı yok ' şeklinde konuştu.

Kendi evliliği için pek fedakarlık yapmadığını söyleyen Yeşilmen, 'Programlara çıkıyorum, davetlere gidiyorum, çok güzel bir teklif gelirse kabul de ederim ' dedi.

Yeliz Yeşilmen, çalışmasının eşi için sorun olmayacağını ise, 'Eşim çok yoğun olduğu için benim çalışmam fark etmez. Çok fazla yoğun olmasında muzdaripim, ona sinirleniyorum ' sözleriyle anlattı.

İHANETE UĞRARSA TEPKİSİ NE OLUR?

'Aldatılmayacağıma pek güvenmiyorum ' diyen Yeşilmen, 'Ben eşime dedim ki; 'seni sana emanet ediyorum, güveniyorum. Gözüm üstünde. Ufacık bir şey sezer ve bunu kanıtlarsam kesinlikle beni kaybedersin. İsterse 10 çocuğumuz olsun.' Ben çok kıskancım, eşim çok çekiyor benden. 'Neredesin?' diye arıyorum. 'Toplantıdayım' der, 'Ses gelmiyor' derim. Telefonu masaya koyar bir süre ortamı dinlerim. Öyle yoğun tempoda çalışıyor ki; aldatmaya zaman ayıramaz. Ayrıca ben ona hayatımı feda etmişim, aldatırsa oyarım gözlerini ' ifadelerini kullandı.

'Televizyon hayatıma geri dönersem belki bu kadar kıskançlık yapmam ' diye konuşan Yeliz Yeşilmen, 'O yüzden kadınlar çalışsın, çok irdelemesinler. Çünkü altında bir şeyler çıkarsa terk etmeleri lazım. Yanlış yaptığımın farkındayım. 10 yıldır bunu yapıyorum. Sonradan çok pişman oluyorum ' dedi.

Zaten yapacak adamım her şekilde yapacağını ifade eden Yeşilmen, 'Beni örnek almasın kadınlar. Kocanızı fazla aramayın, bunaltmayın, güvenin, gerisini merak etmeyin ' önerilerinde bulundu. BEYAZ GAZETE