Bu kez yeni şarkılarıyla “Es’ecek..

Pop müziğin sevilen sesi Mustafa Ceceli’nin ikinci albümü “Es” müzik marketlerdeki yerini aldı.

Yaklaşık 3 yıl önce yayınlanan ve kendi adını taşıyan ilk solo albümü ile “Altın Plak” alarak ülkenin en çok albüm satan sanatçıları arasında yer alan Mustafa Ceceli ikinci albümü ile müzik severlerle buluşacak.

Albümde Sezen Aksu, Şehrazat , Soner Sarıkabadayı ve Nil Karaibrahimgil şarkıları da yer alıyor !

İlk albümü ve konuk olduğu projelerde yer alan şarkılarıyla bir çok hit şarkıya sahip olan Mustafa Ceceli dijital satış platformlarında da başarılı grafigiyle 30 milyonu aşan dinlenme ve indirilme sayısına sahip. Yeni albümünde Sezen Aksu, Şehrazat, Soner Sarıkabadayı, Nil Karaibrahimgil, Ender Çabuker, Eflatun, Gökhan Şahin, Emrah Karaduman, Ahmet Hulusi ve Alper Altuntoprak gibi şair, söz yazarı ve bestecilerin eserleri yer alan Mustafa Ceceli repertuar çalışmalarını iki yıl stüdyo çalışmalarını ise bir yılda tamamladı. Es şarkısı dışındaki tüm aranjeler Mustafa Ceceli 'ye ait.

Klip yarın müzik kanallarında !

Geçtiğimiz günlerde radyolarla paylaşılan ve albümle aynı ismi taşıyan söz, beste ve düzenlemesi Ender Çabuker 'e ait olan çıkış şarkısı “Es” kısa sürede radyoların play listlerinde hızla yükseldi. Albümün ilk video klibi aynı şarkıya Murad Küçük yönetmenliğinde 3 ayrı plato kullanılarak 4 günde çekildi. Albümün fotoğraf çekimlerini Nihat Odabaşı kartonet tasarımı ise Alametifarika tarafından gerçekleştirildi.