Behzat C'nin Güzel Doktoru İlk Defa Modellik Yapttı

Güçlü, başarılı iki kadın bir araya geldi. Bahar Kanık ve Yasemin Öztürk, arkadaşlıklarının yanı sıra “Ekinoks” koleksiyonundaki çalışmaları ile iş hayatında da yeni projeleriyle karşımızda olacak. İlk kez bir tasarımcıya modellik yapan oyuncu Yasemin Öztürk, koleksiyonu sade ama dişi ve asil ruhu tam olarak gözler önüne seriyor

Sina Demiral 'ın objektifinden yansıyan kareler modanın gündüz ve gecesine dair ipuçlarını da barındırıyor. Yasemin Öztürk, Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim gördü.
Pek çok TV programında sunuculuk yaptıktan sonra, ilk olarak TRT'de yayınlanan “Koçum Benim” adlı TV dizisinin başrol oyuncularından biri olarak yer aldı., Rol aldığı dizilerden bazıları; “Aşka Sürgün”,”Kurtlar Vadisi”, “Yemin”, “Ezo Gelin”, “Üvey Baba” dır. “Hababam Sınıfı Askerde”, “Aşk Tutulması” ve “Havva Durumu “gibi sinema filmlerinde de rol alan, Yasemin Öztürk, şu an Behzat Ç. dizisinde psiklolog Funda karakateriyle oyunculuk kariyerine devam etmektedir.

Moda dünyasına adım attığından beri kadınların “içlerindeki çocuğu kaybetmeden eğlenceli, seksi, iddialı ve şık” olmasını dilediğini belirten Kanık, “Ekinoks” Koleksiyonu için, “Hislerim, gündelik yaşamım ve kalbim nereye götürüyorsa oradayım. Bu koleksiyonda da gerek kumaşlar gerekse aksesuarlarla yine içimdeki Bahar 'ı sergiliyorum” diyebilirim. Yasemin Öztürk ile bir araya gelerek Ekinoks 'u bir projeye çevirme sürecimizdeki uyum, bütünlük ve başarı neticesinde hepimiz çok mutluyuz. “ diyor. Yasemin Öztürk ve Bahar Kanık, Poddyum.com 'da satışa sunulan “Ekinoks” koleksiyonundan elde edilen gelirin bir kısmını TOÇEV 'e bağışlayacaktır.