Kıvanç Tatlıtuğ Yakışıklı Ama Benim Kadar Değil

Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarına kötü haber…

'Kuzey / Güney ' dizisindeki Kuzey 'in artık çok dişli bir rakibi var: Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak! Çaba Derneği 'nin Sokak çocuklarına yardım projesi 'Çaba Gala ' İçin 14 Mayıs 'ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı 'nda sahneye çıkacak. Üstelik Kuzey rolünde…

Daha önceden oyunculuk deneyiminiz var mıydı?


Yardım kuruluşları yararına birkaç reklam filmine çıkmıştım. Bazı filmler için de teklif gelmişti ama hiçbirini kabul etmedim. Bu projeyle ilgili o kadar çok ısrar geldi ki… En son Çaba Derneği 'nin Başkanı Özlem Cankurtaran koltuk değnekleriyle ziyarete gelince 'hayır ' diyemedim. Çocuklara yardım için sağlığını bir tarafa bırakmış birini reddetmek olmazdı.

Hoşunuza gitti mi sahne?

Çok heyecanlıyım! Falso vermeyeyim diye 02.00 'de kalkıp dersime çalışıyorum. Hayatta ehr şeyi hırslı yaparım. İnsanlar bana güvendiğinden bu işi çok ciddiye alıyorum. Ama oyunculuk hevesim yok. Trilyon verseler yapamam!

'Kuzey-Güney ' dizisindeki 'Kuzey 'i canlandırıyorsunuz… Zor olmadı mı?

Orijinal dizideki yakışıklı ama benim kadar değil! Oyunda, bir bar ortamında maç seyrediyorum. Ben, nasıl gerçekte maç seyrederken insanların üstüne saldırıyorsam, rol arkadaşım Sedat Birol 'da üstüme saldırıyor. Beş provadır Abdürrahim Albayrak 'a maruz kalıyorum! (Gülüyor)