Hülya Koçyiğit İle Buluşacaklar

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi 'Anneler Günü' için hazırladığı özel etkinliğinde tüm ziyaretçilerini ünlü sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit ile buluşturuyor.

12 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan Anneler Günü özel etkinliğinde ünü sanatçı Hülya Koçyiğit 'in ailesi, sanatçı dostları, hayranları ve film setlerinde çekilmiş birçok eski fotoğrafı Kozzy 'de sergilenecek ve sanatçının kendisinde bile bulunmayan nostaljik fotoğrafları Kozzy AVM sergi alanında tüm ziyaretçilerimiz tarafından ücretsiz gezilebilecek.

Her fırsatta anneliği torunu Neslişah 'ta tattığını söyleyen Hülya Koçyiğit, kızı Gülşah dünyaya geldiğinde işlerinin yoğunluğundan dolayı annelik duygusunu yaşayamadığını dile getiriyor.

Ünlü sanatçı dünyanın en kutsal görevi olan Annelik, anne – çocuk –torun ilişkileri, çalışan anne olmanın zorlukları üzerine yaklaşık 2 saat süresince hayranları ile sohbet edecek ve imza dağıtacak. Ayrıca Hülya Koçyiğit 'in çok az kişi tarafından bilinen, ilk ve tek şiir albümü “Annem” deki sesli şiirlerden oluşan müzik dinletisi de gün içinde Kozzy 'de çalınacak.

20 Nisan – 10 Mayıs tarihleri arasında Kozzy danışmasına isimlerini yazdıran tüm annelerimiz, 12 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00 'da Hülya Koçyiğit 'in yapacağı çekilişe katılma şansı yakalacaklar. Hülya Koçyiğit 'in yapacağı çekilişte ilk 20 şanslı annemiz Medical Park Göztepe Hastanesinden Check up ve Genel Cerrahi Meme Muayene + Mamografi hediye çeki kazanacak.

Hülya Koçyiğit İle Buluşacaklar