Hakan Altun İçini Döktü

Hakan Altun: ''Yaşadığı ilişkiyi saklayan insanlara zavallı gözüyle bakıyorum''

Beyaz TV ekranlarında Tayyar Işıksaçan 'ın sunumuyla yayınlanan Beyaz Manşet programına katılan Hakan Altun, özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Hayatında biri olduğu zaman bunu saklamadığını belirten ünlü sanatçı, 'İlişkisini saklayanlara da zavallı gözüyle bakıyorum ' dedi

'Popüler sanatçıların sevgilisi olursa hayran kitlesi azalırmış ' mantığını hiçbir zaman anlamadığını ifade eden Altun, ' 'Maalesef bizde böyle bir mantık var. Zavallı diyorum ben bu insanlara. Ben biliyorum ki, beni seven insanlar benim mutlu olmamı da isterler ' diye konuştu. Bakkala girdiği zaman onu tanıyan teyzelerin 'Oğlum ne zaman evleneceksin? ' dediğini de belirten Altun, 'Ben Türk ailesinin içine girdiğimi düşünüyorum. Bu bana göre en büyük servet. ' ' diyerek devem etti.

Çalıştığı sektörde kimseyle küs olmadığını da belirten başarılı sanatçı, ' 'Beni tanımadan önce bunalım adam sanıyorlar. Tanıdıktan sonra da dostluklarından vazgeçemiyorlar. Ön yargı bizim en büyük hatalarımızdan biri. İnsanların içine girmek lazım ' dedi .