American Exspess Avrupa Gecesi

L'objet markasının Osmanlı desenlerinden esinlenerek hazırladığı Fortuny Koleksiyonu’nun Avrupa’daki ilk tanıtımı dün Luxuria’da gerçekleşti.

Zeynep Madra 'nın kurucusu olduğu, St.Louis, La Table Hermes, Puiforcat Michael Aram, Riedel, Lalique gibi dünyaca ünlü markaları bünyesinde barındıran; düğün, nişan, ev hediyelerinden kişiye özel armalı ve logolu sofra takımları gibi ürünlerle 2007 yılından beri hizmet veren Luxuria, şimdi de Fortuny Koleksiyonu 'yla tasarımı daha da kişisel kılmayı amaçlıyor.

Amerika 'da Eylül 2011 'de Bergdorf Goodman'da tanıtımı yapılan, aralarında Osmanlı desenlerinin de bulunduğu L'objet Pour Fortuny koleksiyonunun Avrupa 'daki ilk tanıtımı Türkiye'de gerçekleşti. Koleksiyon Türkiye 'nin ardından Mayıs ayında Londra 'da, daha önce Lady Diana 'nın da düğün listesini yapmış olduğu Thomas Goode 'da tanıtılacak .

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge ve Zeynep Madra 'nın ev sahipliğinde L 'Objet 'nin Başkanı ve Kreatif Direktörü Elad Yifrach 'ın özel olarak geldiği Türkiye lansman davetinde, efsanevi Fortuny Koleksiyonu ilk kez davetlilerin beğenisine sunuldu. Davete aralarında, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve Arzu Sabancı, Siren Ertan, Arzu Atabarut, Derin Mermerci, Demet Akbağ, Heves Ekinci, Revna Demirören, Ece Şirin, Roula Habbab, Suzan Toplusoy, Melis Murathanoğlu, Candan Kıramer, Bettina Machler, Sibel İlkiz, Feryal Gülman, Zeynep Erol, Rana Esen, Elif Dağdeviren, Begüm Ayaydın, Müren Ekşioğlu, Aslı Aslan Korur, Buket Taşdelen, İnci Gazioğlu, Beyza Arslan, Mevzun Çiftçi, Ayşen Zamanpur 'un da olduğu tasarım, moda, sanat, reklam ve cemiyet hayatından önemli isimler katıldı.