Suzan Kardeş'ten Sürpriz Açıklamalar

CINE5’in sevilen programı Bir Demet Yasemin’e konuk olan Suzan Kardeş, uzun yıllar içinde olduğu ünlüler dünyasının perde arkasında yaşadıklarını ve anılarını Yasemin Bozkurt’a anlattı.

YILMAZ ERDOĞAN BANA KIZINCA; 1 SENE CEZA VERDİ, ROL VERMEDİ…

Uzun yıllar Yılmaz Erdoğan ve ekibiyle çalışan Suzan Kardeş, Erdoğan 'ın yazdığı birçok oyunda ve televizyon dizisinde de yer almış. Çok sevdiği sanatçı Goran Bregoviç İstanbul 'a gelince onu görmek için Yılmaz Erdoğan 'dan izin alan Suzan Kardeş 'in, sevdiği sanatçının geldiği gün oynadığı karakterle ilgili rolü çıkmış. Suzan Kardeş, Yılmaz Erdoğan 'a Bregoviç 'i görmeyi çok istediğini söyleyip, ısrar edince de Erdoğan, “Peki git ama sana bir süre rol yazmam cezalı olursun” demiş. Suzan Kardeş 'te sevdiği sanatçıyı görmek için cezasına razı olmuş. Yılmaz Erdoğan, 1 sene boyunca Suzan Kardeş 'e rol yazmasa da, jenerikte adını hep yazmış.

80 'LER DİZİSİNİN TRAKYALI ANNESİ BENİM….


Suzan Kardeş, Bir Demet Yasemin 'de sevenlerine de bir müjde verdi. TRT 'nin sevilen dizisi 80 'lerin kadrosuna katılan Suzan Kardeş, dizide Trakyalı pastanecinin huysuz annesini canlandıracak . Rolüne hazırlanırken annesinin konuşmalarını örnek aldığını söyleyen Suzan Kardeş, görüntüsüyle yaşlı bir kadını canlandırmak için de kendine özel bir makyaj yapmış.