7'nci Kez Evleneceğinin Sinyalini Verdi

Ünlü sanatçı Seda Sayan, canlı yayında 7'nci kez evleneceğinin sinyalini verdi.

Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin nikah şahitliğini yapan Seda Sayan, 'Üç kere evlenip boşanmış geline 7 kocalı şahit ' şeklindeki başlıkların ardından, canlı yayında 7'nci kez evleneceğinin sinyalini verdi. Sayan, 'Ben 7 'nin uğuruna ve bir hikmeti olduğuna inanıyorum. Gazeteler 7 kocalı yazınca anneme dedim ki; hiç kursa bakmayacaksın bir altın vuruş şart oldu ' ifadelerini kullandı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan'ın sunduğu Beyazın Sultanı programının bugünkü bölümüne ünlü oyuncu Nilgün Belgün ve ünlü modacı Tanju konuk oldu.

Seda Sayan 'Tanju'nun sözü var yeni yayın döneminde beni gelinlikle çıkaracak ekrana, öyle bir program yapacağım. Önceki senelerde yaptım ' diye konuştu.

Bunun üzerine Sayan'a Belgün, 'Gelinlik giymişken yanına da bir damat alıp hemen evleniverme gözünü seveyim, giyindim artık diye ' karşılığını verdi.

Seda Sayan da konuyu Demet Akalın 'ın nikahına getirerek, 'Şahitleri oldum ya biliyorsunuz 6 kere evlendim boşandım ama 7 yazmışlar. Şimdi bunlar bir tane daha hak ediyor ' dedi.

'Kendileri istemişler ' diyen Belgün'e Sayan, 'Benim suçum var mı? Yok ' ifadesini kullandı.

'7 DEDİLER BEN KİMSEYİ YALANCI ÇIKARMAM '

Belgün, 'Sen koca basını yalancı mı çıkaracaksın ' deyince Seda Sayan, 'En sevdiklerim onlar. Öyle dediler, manşetler attılar. 'Üç kere evlenip boşanmış geline 7 kocalı şahit' diye. 6 kere evlenip ayrıldım. Allah herkesin yolunu açık etsin ama 7 dediler ben kimseyi yalancı çıkarmam. Ben 7 'nin uğuruna ve bir hikmeti olduğuna inanıyorum. 7 deyince anneme dedim ki, hiç kursa bakmayacaksın bir altın vuruş şart oldu ' şeklinde konuştu.

Sayan, evlenirse gelinliğini yakın dostu Nur Yerlitaş 'ın dikeceğini de söyledi. BEYAZ GAZETE