Kral Müzik Ödülleri Gecesinde Starlar Sahnede!

Müzik dünyasının yıldızlarını belirleyen Kral TV Müzik Ödülleri 30 Nisanda gerçekleşecek. Gecede Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Sertab Erener, Gülşen star isimler de sahne alacak.

18 yıldır Türkiyenin lider müzik kanalı Kral Yayın Grubu tarafından düzenlenen ve müzik dünyasının en iyilerinin belirlendiği Kral Müzik Ödülleri, bu yıl 30 Nisan gecesi İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. 2011 yılının en iyilerinin belirleneceği Kral Müzik Ödüllerinde bu yıl da müzik ziyafeti yaşanacak.

Gecede müzik dünyasının önde gelen isimleri ve halk oylaması sonucunda ödüle layık görülecek isimler sahnede şarkılarını seslendirecek. Muhteşem görsel şovlar ve özel sürprizlerin yer alacağı gecede, kendi adına hazırladığı ilk albümüyle merak uyandıran ünlü müzisyen-aranjör Ozan Çolakoğlu da sahne alacak. Yıllardır pek çok yorumcunun başarılı projelere imza atmasında rol oynayan Ozan Çolakoğlu; albümünde yer alan yepyeni şarkılarını Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Sertab Erener, Gülşen gibi dostlarıyla birlikte sahne alarak ilk defa Kral Müzik Ödülleri gecesinde tanıtacak.