'Hamile Mi?' Sorusuna Ateş Püskürdü

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında kendisine yöneltilen "Hamile mi?" sorusuna canlı yayında ateş püskürdü.

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında kendisine yöneltilen 'Hamile mi? ' sorusuna canlı yayında ateş püskürdü.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan usta gazeteci Tayyar Işıksaçan'ın sunduğu Beyaz Manşet programının bugünkü bölümüne konuk olan güzel şarkıcı Aylin Coşkun, isyan etti.

Twitter üzerinden yapılan eleştirilerin hakaret boyutuna varmasını eleştiren Tayyar Işıksaçan, 'Sosyal medyanın doğru kullanılması çok önemli. Çünkü birebir iletişim kuruyorsu. Ben kimseyi burayı tezgah kurayım diye getirtmiyorum karşıma. Konuşacaklarım ve soracaklarım varsa çağırırken söylüyorum, herkes bilerek geliyor. Bazen mesaj atıyorlar 'bunu neden sormuyorsun, çekindin mi?' diye. Hayır, haksızlık yaptığın için sormuyorum o soruyu. Ben sorabilirim çünkü ben Aylin 'in müzik hayatına nereden başladığını, nereye geldiğini biliyorum. Ama sen sadece seyrettiğin kliplerden, şarkılardan tanıyorsun. Böyle bir yorum yapma hakkın yok beğenirsen izlersin, beğenmezsen izlemezsin. İş bu noktaya geldi Birileri bir tane yumurta ya da saksı fotoğrafı koyup klavye efendiliği yapıp kimseye hakaret yağdıramaz. Yoruma açığız eleştirebilir ama hakarete gidince olmuyor ' şeklinde konuştu.

'BİRAZ İNSAF '

Bunun üzerine Aylin coşkun da, geçen gün ünlü şovmen Okan Bayülgen'in programına katıldığında kendisine 'Niran Ünsal mı hamile Aylin Coşkun mu hamile? ' şeklinde tweetler yağdığını belirterek, 'Sevgili bayan arkadaşlarım; ne olur yapmayın, günahtır. Bende bir ana kuzusuyum. Göbeğim yok,o gün ödem yapmış olabilir vücudum. Bu damek değildir ki siz bana hakaret etme hakkına sahipsiniz. Gözünüzü seveyim biraz daha insaf ' diye tepki gösterdi. BEYAZ GAZETE