Fazıl Say'ın Türkiye'de Sadece 61 Günü Kaldı

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, Japonya'ya yerleşeceğini açıklamış, Radikal gazetesi yazarı Cüneyt Özdemir ise Fazıl Say'ın gevelediğini ve haber olmak için bu tür söylemler içerisine girdiğini ifade ederek, Say'ın gidiş için tarih vermediğini söylemişti.

Ünlü piyanist Fazıl Say, Cüneyt Özdemir'in yazısından sonra gidiş için tarih verdi. 25 Haziran tarihinde Türkiye'den ayrılacağını açıklayan Fazıl Say, gidiş tarihini sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan duyurdu.

YOLCULUK 25 HAZİRAN'DA

Cüneyt Özdemir'in yazısında ne zaman Japonya'ya taşınacağı konusunda tarih vermesini istediğini belirten Say takipçileriyle şu mesajı paylaştı:
' Ha bu arada:Cüneyt Özdemir bey bugün sormuş; Fazıl ne zaman gidecek diye. 25 Haziran.Onun dışında kalan Türkiye konserlerimi elbet çalacağım '

EZAN ve RAKI TWİTİ BAŞINI BELAYA SOKMUŞTU

Piyanist ve besteci Fazıl Say'ın kendi sayfasında attığı 'Ezan ve rakı ' twiti, Twitter'da infial yaratmış, savcılık Fazıl Say hakkında soruşturma başlatmıştı. İşte bu gelişmelerden sonra Fazıl Say, Japonya'ya gideceğini söylemiş ancak gidişi konusunda her hangi bir tarih vermemişti.

BEYAZ GAZETE