Muhteşem nikahın detaylarını anlattı

Dün Okan Kurt'la evlenen ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın nikah şahitliğini yapan Seda Sayan, canlı yayında muhteşem nikahın ayrıntılarını anlattı. Sayan, hayatında biri olduğunu da itiraf etti.

Ünlü sanatçı Seda Sayan Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyazın Sultanı programında, şahitliğini yaptığı Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin nikahının ayrıntılarını ve perde arkasını anlattı. Sayan'dan canlı yayında iki bomba açıklamada geldi. Hayatında biri olduğunu itiraf eden Seda Sayan, Beyaz TV'deki yerini Alişan'a bırakacağının da sinaylini verdi.

Beyazın Sultanı'nın bugünkü konukları şarkıcı Arto ve Tuğba Ekinci 'ydi.

'SEVGİLİM VAR '

Arto'nun, 'Aşk var mı? ' sorusuna Sayan, 'Var ' yanıtını verdi. 'Şaka yapıyorsun ' kaşrılığını veren Arto'ya Seda Sayan, 'Senden saklamam. Var diyorsam da vardır, yok diyorsam yoktur ' dedi.

Bunun üzerine Arto da, 'Sen saklamazsın. Başkaları gibi sevgilim yok deyip de 100 tane sevgilisi olanlardan değilsin Allahtan ' diye konuştu.

Seda Sayan, 'Yok doğruyu söylerim, var ' ifadesini kullandı.

Seda Sayan daha sonra dün Okan Kurt'la evlenen ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın nikâhın detaylarını anlattı.

'ALTIN VURUŞ İSTER '

'Okan kardeşimi çok fazla tanımadım ama Demet 'in Okan 'la ilgili kulağını çok büktüm, adam gibi adam karşında dikkat et diye ' şeklinde konuşan Sayan, 'Okan 'ın ailesiyle tanıştım. Nikâh şahidiydim. Demet çok güzeldi sakın yanlış anlamayın ama insanın evlenesi geliyor ' dedi.

Arto'nun 'Bir gazete de 'üç kocalı geline 6 kocalı şahit' diye başlık atmış ' sözleri üzerine Seda Sayan, 'Ne güzel, helal olsun. Hatta bir tanesi hızını alamamış üç kocalı geline 7 kocalı yazmış. Dedim ki; ben 6 kere evlendim. Demek ki; bir şey var, bir altın vuruş ister ' diye konuştu.

'Sen yaparsın, bir de çocuk yaparsın ' diyen Arto'ya Seda Sayan, 'Yok, oğlum büyüdü, ayıp, gebertir beni ' karşılığını verdi.

Sayan tekrar Demet 'in nikahına dönerek, Okan kurt 'un annesine hayran olduğunu söyledi. 'Annesine tam canlı yayın yapacak kadınsın dedim. Çünkü çok eğlenceli ve çok rahat konuşan bir kadın. Baba zaten beyefendi. Gerçekten çok sevdim. Demet 'in annesi zaten benim bir tanem, inanılmaz şeker kadındır. Erkek kardeşi çok heyecanlıydı ' ifadelerini kullanan Seda Sayan şunları söyledi:

'BİLDİĞİNİZ DELİ DEMET KEDİ OLMUŞ '

'Otelin süslemelerine bayıldım. Okan 'bizde boşanma' yok dedi. Demet 'i kedi gibi gördüm. Okan onu kediye çevirmiş. Sizin bildiğiniz deli Demet kedi olmuş. Helal olsun Okan sana. '

'BEŞ KERE BOŞUNA EVLENMİŞİM '

Süslemelere bayıldığını da vurgulayan Sayan, 'Boşuna evlenmişim 6 kere. Oğulcan 'ın babasını ayırıyorum. Beş kere boşuna evlenmişim, gereksizmiş ' dedi.

Demet Akalın'ın nikahta çok mutlu ve çok heyecanlı olduğunu da söyleyen Seda Sayan, 'Evet diyemedi. Heyecandan titriyordu ' diye konuştu.

'DEMET'İN OKAN'IN AİLESİYLE ARASI İYİ '

Akalın'ın eşi Okan Kurt'la ailesinin iiy olmadığı iddialarına da değinen Sayan, 'Demet'in kayınvalidesiyle arası gayet iyi. Hiç Demet'e karşı tavırları yoktu. 23 nisan Demet'in doğum günü olduğu için bu tarihte evlendiler. Demet artık çocuk yapsın istiyorum ' şeklinde konuştu.

PROGRAMIMI ALİŞAN'A DEVRETMEK İSTİYORUM

Nikahta ünlü olarak sadece kendisinin, Seren Serengil'in ve Alişan'ın olduğunu da belirten Seda Sayan, '13 Temmuz'da Beyaz tv ile yaptığım bir yıllık anlaşma bitiyor. Ve dün Alişan'a dedim ki; kesinlikle Beyaz tv ile anlaşmalısın, yerimi sana devretmek istiyorum dedim. Alişan da, 'Sahi mi söylüyorsun abla, ben seni dinlerim' dedi ' açıklamalarında bulundu. BEYAZ GAZETE