Kenan Doğulu İle Perdelerini Açtı

Kenan Doğulu, ERGO ana sponsorluğunda gerçekleşen “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” galasında sahnedeydi…

23 Nisan 2012, İstanbul; “Disney Live! Mickey 'nin Müzik Festivali” gala gösterimi, ERGO ana sponsorluğunda, İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) tarafından Trump Towers Mall 'da hayata geçirilen Trump Towers Tiyatrosu 'nda yapıldı. Galaya limuzinle gelen Mickey ve Minnie Mouse 'u kalabalık bir topluluk karşıladı. Kırmızı halıda yürüyen Mickey ve Minnie Mouse, patlayan flaşlar arasında çocukları ve aileleri coşkuyla selamladı.

Hayallerini süsleyen Disney kahramanlarını karşılarında bulan çocuklar, kısa bir şaşkınlıktan sonra, Mickey ve Minnie 'ye yoğun ilgi gösterdi.

Yeni açılan Trump Towers Tiyatrosu 'nda düzenlenen galada Kenan Doğulu da sahneye çıkarak sevilen şarkısı “Çakkıdı”yı seslendirdi. “Disney Live! Mickey 'nin Müzik Festivali”nin yerelleştirilmesi kapsamında “Çakkıdı” şarkısı gösteride yer alıyor. Çakkıdı, bir “Disney Live!” gösterisinde kullanılan ilk Türkçe şarkı.

Çağla Şikel, Ozan Doğulu, Burak Kut, Cansel Yeni, Revna Demirören, Fatoş Sarıgül, Sitare Akdilek, Özlem Yıldız, Nefise Karatay, Irmak Ünal, Pınar Tezcan, Hande ve Erdal Acar, Elif Gönlüm ve Işıl Reçber gibi çok sayıda ünlü ismin çocuklarıyla birlikte katıldığı gösterinin galası yoğun ilgi gördü. İzlenme rekorları kıran “Disney Live! Mickey 'nin Müzik Festivali”, İstanbul 'daki gösterilerinin ardından Türkiye turuna çıkacak.


  Kenan Doğulu İle Perdelerini Açtı

  Kenan Doğulu İle Perdelerini Açtı