Yeni Marka Yüzü Meltem Cumbul Oldu

Meltem Cumbul, Kotex’in yeni ürününün reklam kampanyası için kamera karşısına geçti. Bilinen Kotex yumuşaklığını şimdi 46% arttırılmış emiciliğiyle birleştiren, kadınların gözde markası Kotex, yeni reklam filmini Meltem Cumbul ile çekti.

Yeni reklam filmi ile kadınlara değişmekten korkmamalarını söyleyen Kotex, özel günlerinde onların yanında oluyor. Kendini daha kadınsı ve modern hissetmek isteyenlerin tercihi Kotex, pamuksu yapısı, nefes alan yüzeyi ve emiciliği ile özel günlerin de diğer günler gibi konforlu yaşanmasını sağlıyor.

Kotex 'in marka yüzü Meltem Cumbul; “Kotex, yumuşaklık ve korumayı bir arada sunan bir marka… Çektiğimiz reklâm filmlerinde; pilot olmaya cesaret eden, pantolon giyerek pantolonu sadece erkek kıyafeti olmaktan kurtaran ve oyuncu olarak sinemada başarılara imza atan kadınları canlandırdım. Tüm bu filmlerin ana temasının da “kadınların cesaretli olup hiçbir şeyi denemekten korkmamaları” olması da beni heyecanlandırdı. Türkiye 'de kişisel bakım alanında aşılacak önemli mesafeler var ve Kotex ile birlikte bu değişime tanıklık etmek mutluluk verici. Kotex, gerek samimiyet ve doğallık üzerine kurulu marka duruşu, gerekse tüketiciye verdiği güven ve kalite açısından bir arada olmak isteyeceğim bir marka oldu. Reklam filmi çekimlerimiz çok keyifli bir atmosferde gerçekleşti. Dünyanın ilk kadın pedi markası olan Kotex 'in marka yüzü olmaktan da mutluluk duydum. Ortaya çıkan işten de çok mutluyum.” dedi. Yeni reklam filmi ile kadınlara değişmekten korkmamalarını söyleyen Kotex, özel günlerinde onların yanında oluyor. Kendini daha kadınsı ve modern hissetmek isteyenlerin tercihi Kotex, pamuksu yapısı, nefes alan yüzeyi ve emiciliği ile özel günlerin de diğer günler gibi konforlu yaşanmasını sağlıyor.

Kotex 'in marka yüzü Meltem Cumbul; “Kotex, yumuşaklık ve korumayı bir arada sunan bir marka… Çektiğimiz reklâm filmlerinde; pilot olmaya cesaret eden, pantolon giyerek pantolonu sadece erkek kıyafeti olmaktan kurtaran ve oyuncu olarak sinemada başarılara imza atan kadınları canlandırdım. Tüm bu filmlerin ana temasının da “kadınların cesaretli olup hiçbir şeyi denemekten korkmamaları” olması da beni heyecanlandırdı. Türkiye 'de kişisel bakım alanında aşılacak önemli mesafeler var ve Kotex ile birlikte bu değişime tanıklık etmek mutluluk verici. Kotex, gerek samimiyet ve doğallık üzerine kurulu marka duruşu, gerekse tüketiciye verdiği güven ve kalite açısından bir arada olmak isteyeceğim bir marka oldu. Reklam filmi çekimlerimiz çok keyifli bir atmosferde gerçekleşti. Dünyanın ilk kadın pedi markası olan Kotex 'in marka yüzü olmaktan da mutluluk duydum. Ortaya çıkan işten de çok mutluyum.” dedi.