Tayyar Işıksaçan'dan Hülya Avşar'a Tokat Gibi Cevap

Genç bir muhabire defalarca 'gerizekalı' diyerek tepki toplayan sanatçı Hülya Avşar'a usta gazeteci Tayyar Işıksaçan'dan tokat gibi cevap!..

Sanatçı Hülya Avşar, gittiği bir mekan çıkışı kendisine Gülben Ergen ile ilgili bir soru yönelten genç muhabire defalarca 'gerizekalı ' diyerek tepki toplamıştı.

Avşar daha sonra konuk olduğu Kenan Erçetingöz 'ün TV programında da yaptığı hakaretlerin arkasında durmuştu...


Beyaz TV 'de yayınlanan 'Beyaz Manşet ' programının sunuculuğunu üstlenen usta gazeteci Tayyar Işıksaçan Hülya Avşar 'a hiç yakıştıramadığını söylediği bu hakaretlerin üstüne şu cevabı verdi... 'Bende bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyorum. Avrupa 'da biliyorsunuz yol kenarlarında parklara girerken tabelalar vardır 'Dikkat timsah çıkabilir, Dikkat geyik çıkabilir ' gibisinden. Ben de üzerinde Hülya Avşar 'ın fotoğraflarının olduğu 'Dikkat Hülya Çıkabilir ' tabelalarınını mekanların önlerine yerleştireceğim ki bir başka genç muhabir bu sözlere muhattap olmasın... ' şeklinde konuşan Işıksaçan 'ın sözlerine program konuğu tiyatro sanatçısı Tuna Arman 'da destek çıkarak 'gerizekalı ' kelimesinin hakaret olarak kullanılmasının son derece yanlış olduğunun altını çizdi.