İclal Aydın Gebzelilerle Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, düzenlediği Kültür Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında tiyatrocu, yazar ve oyuncu İclal Aydın'ı Gebzelilerle buluşturdu.

Sanatçı, kendi hayatından kesitleri kimi zaman eğlenceli kimi zaman hüzünlü bir dille anlattığı tek kişilik oyunu “Emanetçi” ile Gebzelilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen gösteriye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Gösteriyi vatandaşlarla birlikte Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü İsmail Civelek de izledi.

Alkışlar arasında sahneye çıkan İclal Aydın sempatik ve içten tavırlarıyla Gebze seyircisinin gönlünde taht kurdu. Gösteride; ilk aşkını, çocukluk yıllarını, kalabalık ailesini, o zamanın şartlarını ve öğrencilik yıllarını anlatan Aydın, yaptığı esprilerle de izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Aydın gösterisinde ayrıca kendi şiirlerini de okudu. “Aslında ben kendi hayatımı anlatmıyorum, ben sizin hikayenizi anlatıyorum” diyen sanatçıyı Gebzeliler uzun süre ayakta alkışladı.

Gösteri sonunda Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürü İsmail Civelek, İclal Aydın’a çiçek vererek teşekkür etti. Aydın da kendisini Gebze izleyicisi ile buluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek, yeniden bir araya gelme dileğinde bulundu .

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.